Autotekniikka 4 — Moottori : moottorin perusteet, käyntijärjestelmät, moottorin kunnostus

Lehtinen, Arto; Rantala, Jouko
Nimeke: Autotekniikka 4 — Moottori : moottorin perusteet, käyntijärjestelmät, moottorin kunnostus
Tekijät: Lehtinen, Arto (Kirjoittaja)
Rantala, Jouko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789511263388
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Hinta: 105,20 € (95,64 € alv 0 %)


Kust. tuotetunnus: 08RM
Kustantaja: Otava
Sarja: Autotekniikka
Oppikirjasarja: Autotekniikka
Painos: 3. painos, 2016
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 378
Tuoteryhmät: Auto- ja kuljetusala
Kirjastoluokka: K62 METALLITEOLLISUUS. KONETEKNIIKKA. LIIKENNEVÄLINEET SÄHKÖTEKNIIKKA
Kouluaste: Ammatillinen- ja aikuiskoulutus
Autotekniikka 4 Moottori -oppikirja on yhdistelmä aikaisemmista kirjoista Auto- ja kuljetusalan perusoppi 6 ja erikoistumisoppi 2 sekä pieni osa kirjasta erikoistumisoppi 3. Kirjaan on lisätty uudempia rakenteita ja jätetty vähemmälle raskaan kaluston aineistoa, ja jo kirjasarjan muissa niteissä käsiteltyjä sisältöjä.

Jotta opiskelija oppii tekemään oireiden ja omien havaintojensa perusteella auton alusta- ja hallintalaitteiden huolto- ja korjaustyöt asianmukaisesti, on hänen tunnettava hyvin nykyaikaisen auton alusta- ja hallintalaitteiden perusrakenteet ja niiden toiminta. Asentaja, jolla on vankka perustieto näistä laitteista, osaa soveltaa tietojaan ja taitojaan helposti myös uusiin rakenneratkaisuihin, joita autoihin tulee jatkuvasti.

Kirjassa on painotettu erityisesti kuvien osuutta. Eri osakokonaisuuksien toiminnan ymmärtämiseksi kuvat on suunniteltu ja väritetty sellaisiksi, että monimutkaisetkin rakenteet ja toiminnat on helposti opittavissa. Hyvällä kuvituksella lyhennetään paljon pitkien tekstien osuutta, jolloin opiskelija motivoituu paremmin opiskeluun.

Kirjan sisällön laadinnassa on pyritty käsittelemään asiat siten, että opiskelija joutuu itse aktiivisesti työskentelemään.


Katso myös nämä tuotteet