Golfin tiede

Smith, Mark F.; Mononen, Jarno
Nimeke: Golfin tiede
Tekijät: Smith, Mark F. (Kirjoittaja)
Mononen, Jarno (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522402370
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Hankintatuote, saatavilla
Hinta: 34,80 € (31,64 € alv 0 %)


Kust. tuotetunnus: 0KSB
Kustantaja: Otava
Sarja: Nemo
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 192
Tuoteryhmät: Luonto ja harrasteet
Yleinen kirjallisuus
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 79.34 Golf
Kansalliskirjaston asiasanat: golf, harjoittelu, psyykkinen valmennus, mind and body, valmennus, mailat
Golf on yksinkertainen peli, joka osoittautuu monimutkaiseksi, kun siihen tutustuu, sillä jokaiseen yksittäiseen lyöntiin vaikuttaa lukematon määrä tekijöitä. Suomessa suositulla mailapelillä on yli 140 000 harrastajaa.

Tiedätkö, mitä lihaksia golfswingiisi tarvitset tai miten erilaiset ruohoalustat vaikuttavat pallon alakierteeseen? Entä miten mailan tulisi olla tasapainotettu, jotta lyöntitarkkuus on optimaalinen, tai vaikuttaako vedenjuonti tasoitukseen? Golfin tiede lähestyy näitä ja monia muita golffareita askarruttavia kysymyksiä tieteen keinoin. Se selittää paitsi miten peliään voi parantaa, myös sen, miksi kirjan keinot tepsivät.

Upeasti kuvitettu tietokirja kattaa pelin eri osa-alueet aina välineistä pelaajan fysiologiaan ja golflyönnin biomekaniikasta psyykkiseen suorituskykyyn. Selkeistä ohjeista, tarkoista tilastoista ja havainnollisista kaavakuvista on hyötyä niin aloittelijoille, vakaville harrastajille kuin golfvalmentajillekin. Tämän kirjan avulla jokainen pelaaja parantaa tasoitustaan.


Katso myös nämä tuotteet