Historian jännät naiset — Merirosvoja, meedioita, varkaita ja vakoojaprinsessoja

Pettersson, Maria
Nimeke: Historian jännät naiset — Merirosvoja, meedioita, varkaita ja vakoojaprinsessoja
Tekijät: Pettersson, Maria (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523006645
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Hinta: 38,30 € (34,82 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 15KT
Kustantaja: Otava
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 502
Tuoteryhmät: Yleinen kirjallisuus
Tietokirjat
Historia, elämäkerrat ja muistelmat
Kirjastoluokka: 99.2 Elämäkerralliset hakuteokset
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: naishistoria, naiset, tieteenalat, hallitsijat, taiteilijat, urheilijat, aktivistit, toisinajattelijat, vallankumoukselliset, rikolliset, sotilaat, vakoilijat, tutkimusmatkailijat, seikkailijat, originellit, julkisuuden henkilöt, henkilökuvat, henkilöhistoria, historia
E-kirja, 2020
EPUB
22,40 €

Äänikirja, 2020
MP3
24,00 €

Kovakantinen kirja, 2022

38,30 €

Odotettu tietokirja tutustuttaa yli sataan voimanaiseen, jotka ovat jättäneet jälkensä historiaan mutta joista harva on kuullut.

Mitä yhteistä on tekoparrassa pelanneella baseball-tähdellä, kolumbialaisella huumepomolla, Yhdysvaltain sisällissodan sankarilla ja japanilaisella samurai-soturilla? He olivat kaikki naisia.
Historian jännät naiset marssittaa esiin liudan kiinnostavia naisia, jotka ovat jääneet suurmieshistorian varjoon: kiinnostavia, uskomattomia, kauheita, törkeitä, sankarillisia ja ennen kaikkia jänniä persoonia. Heidän elämäntarinansa saavat lukijan haukkomaan henkeä ja kysymään: miksi en ole kuullut heistä aiemmin?

Maria Pettersson (s. 1984) on Journalisti-lehden päätoimittaja ja historiaharrastaja, jonka unelma--ammatti oli kansainvälinen seikkailijatar. Historian jännät naiset sai alkunsa Petterssonin Twitter-sarjasta, joka laajeni kirjaksi.


Katso myös nämä tuotteet