Tervetuloa Otavan verkkokauppaan!

Valitse haluamasi tuotteet ja tee ostoksesi turvallisesti ja helposti. Verkkokaupan kautta voit tilata tuotteita joko yksityishenkilönä tai oppilaitoksena.

Tilaaminen:
yksityishenkilöt

Voit tilata verkkokaupan kautta Kustannusosakeyhtiö Otavan painettuja ja digitaalisia tuotteita. Tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä. Halutessasi voit rekisteröityä palveluun, jolloin näet kaikki tilaustietosi.

Tilaaminen:
oppilaitokset

Oppilaitokset voivat tilata verkkokaupasta Kustannusosakeyhtiö Otavan painettuja ja digitaalisia tuotteita. Opettajan aineistoja ja arviointimateriaaleja voivat ostaa vain oppilaitokset. Kirjaudu verkkokauppaan koulusi tunnuksilla nähdäksesi oppilaitoksille suunnatun valikoiman. Kirjautuneena tilauksesi menee oppilaitoksesi laskuun, ja voit myös tarkastella oppilaitoksesi tilaustietoja.

Kaikille Otavan asiakasrekisteristä löytyville oppilaitoksille on avattu rekisteröitymistunnus ja salasana, jotka on toimitettu oppilaitosten rehtoreille/koulusihteereille. Tunnuksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Otavan asiakaspalveluun.

Digikirjat

Perusopetuksen oppilaiden digikirjat ovat toistaiseksi ostettavissa Otavan verkkokaupasta vain oppilaitoksille.

Lukion digikirjoja voivat ostaa sekä oppilaitokset että yksityishenkilöt.