Toimitusehdot

Toimitustavat
Painetun tuotteen tilaus toimitetaan asiakkaalle lähetyksen koosta riippuen kotiin/yritykseen tai postipakettina noudettavaksi lähimmästä postitoimipaikasta. Digitaalinen tuote on ladattavissa verkkokaupasta tai se toimitetaan tilausvahvistuksessa ilmoitettuun verkkopalveluun. Digitaalisen tuotteen toimitus on maksuton.

Toimituskulut - lähetykset kotimaassa
 4,90 € nouto postista
 7,90 € toimitus vastaanottajalle

Toimituskulut - lähetykset ulkomaille***
30,00 € yksityishenkilöiden tilaukset
Oppilaitosten ja yritysten tilaukset, pyydä tarjous: Kirjavälitys Oy asiakaspalvelu, tilaukset@kirjavalitys.fi

**
* Huom! Koronaviruksen takia Posti on rajoittanut ulkomaantoimituksia, joten Otavan verkkokaupasta tilattuja painettuja tuotteita toimitetaan vain alla näkyviin maihin (Priority- ja EMS-paketit) (päivitetty 22.7.2020) :

  • Eurooppa: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Norja, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tanska, Tsekki, Turkki, Ukraina, Unkari, Venäjä ja Viro.
  • Muu maailma: Argentiina, Brasilia, Egypti, Etelä-Korea, Hongkong, Intia, Israel, Japani, Kanada, Kiina, Meksiko, Vietnam ja Yhdysvallat.

Kuljetusyhteydet kaikkiin muihin maihin ovat toistaiseksi poikki. 

Rajallisen kuljetuskapasiteetin takia lähetyksiin kohdistuu viiveitä ja lentoaikataulut voivat muuttua nopeallakin aikataululla.
***

Tilauksen toimituskulu määräytyy toimitustavan mukaan. Toimitusmaksu on aina tilauskohtainen. Se peritään yhden kerran tilausta kohden eikä muutu toimituserien määrästä riippuen. Toimitusmaksu veloitetaan ensimmäisen osatoimituksen yhteydessä.

Toimitusajat
Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Tuotteiden saatavuustiedot ilmoitetaan aina tuotteen perustietojen yhteydessä. Varastossa olevat tuotteet lähetetään 1-3 työpäivän sisällä tilauksesta. Muiden tuotteiden toimitusajat vaihtelevat. Tilauksesta saattaa muodostua useampi toimituserä, jolloin tilatut tuotteet laskutetaan toimituserittäin.


Toimituksen oleellisesti viivästyessä pyrimme ilmoittamaan siitä viipymättä asiakkaalle. Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, jos toimitus ei ole tapahtunut verkkokaupan ilmoittamassa ajassa. Rekisteröityneet asiakkaat voivat seurata tilaustapahtumaansa verkkokaupassa.

Tilauksen peruutus ja palautusoikeus
Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa käyttämätön ja myyntikelpoinen tuote veloituksetta tai peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Digitaalisten materiaalien palautuslupa on aina sovittava erikseen.


Virheellinen tuote
Jos sinulle toimitetaan virheellinen tai viallinen tuote, ilmoita siitä viipymättä Kirjavälityksen asiakaspalveluun: 
tilaukset@kirjavalitys.fi Toimitamme kuluitta uuden tuotteen. Jos tämä ei ole mahdollista, palautamme tuotteesta saamamme suorituksen saatuamme tuotepalautuksesi.

Tuotteiden palautusosoite tilauksen peruuntuessa:
Kirjavälitys Oy
Asiakaspalautus
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää


Käyttämättömän / jälleenmyyntikelpoisen tuotteen mukaan tulee liittää tilauksen mukana toimitettu palautuslomake.

Huom. Ladattava tuote luokitellaan palveluna, jota ei voi perua tai palauttaa tuotteen lataamisen jälkeen. Kyseessä on niin sanottu suora kulutus.

Tilaukseen ja toimitukseen liittyvät reklamaatiot voi lähettää osoitteeseen: tilaukset@kirjavalitys.fi