Toimitusehdot

Toimitustavat
Painetun tuotteen tilaus toimitetaan asiakkaalle lähetyksen koosta riippuen kotiin/yritykseen tai postipakettina noudettavaksi lähimmästä postitoimipaikasta.

Digitaalinen tuote on ladattavissa verkkokaupasta tai se toimitetaan tilausvahvistuksessa ilmoitettuun verkkopalveluun. Digitaalisen tuotteen toimitus on maksuton.

Toimituskulut - lähetykset kotimaassa
4,90 € nouto postista
7,90 € toimitus vastaanottajalle

Toimituskulut - lähetykset ulkomaille***
30,00 € yksityishenkilöiden tilaukset
Oppilaitosten ja yritysten tilaukset, pyydä tarjous: asiakaspalvelu@kirjavalitys.fi

Tilauksen toimituskulu määräytyy toimitustavan mukaan. Toimitusmaksu veloitetaan yksityishenkilöiden tilauksista yhden kerran riippumatta toimituserien määrästä. Toimitusmaksu veloitetaan ensimmäisen osatoimituksen yhteydessä. Oppilaitosten tilaukset laskutetaan toimituserien mukaan, jos toimitus jakaantuu useampaan erään.

***Huom. Koronaviruksen takia Posti on rajoittanut ulkomaantoimituksia. Tämän takia Otavan verkkokaupasta tilattuja painettuja tuotteita toimitetaan vain alla näkyviin maihin (Priority- ja EMS-paketit) (päivitetty 27.10.2020):

Eurooppa: Alankomaat, Andorra, Belgia, Bulgaria, Espanja (ml. Ceuta, Kanariansaaret ja Melilla), Irlanti, Islanti, Iso-Britannia (ml. Alderney, Guernsey, Jersey, Mansaari ja Sark), Italia (ml. Campione d'ltalia, Logo di Lugano ja Livignon laakso), Itävalta, Kreikka (ml. Agio O'ros), Kroatia, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Monaco, Norja, Portugali (ml. Azorit ja Madeira), Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa (ml. Büsingen ja Helgoland), San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tanska (ml. Färsaaret ja Grönlanti), Tsekki, Turkki, Ukraina, Unkari, Valko-Venäjä, Vatikaani, Venäjä ja Viro.

Muu maailma: Argentiina, Brasilia, Egypti, Etelä-Korea, Hongkong, Intia, Israel, Japani, Kanada, Kiina, Kirgisia, Meksiko, Singapore, Tadzikistan, Taiwan, Thaimaa, Turkmenistan, Vietnam ja Yhdysvallat (ml. Guam ja Neitsytsaaret).

Kuljetusyhteydet kaikkiin muihin maihin ovat toistaiseksi poikki.

Rajallisen kuljetuskapasiteetin takia lähetyksiin kohdistuu viiveitä, ja lentoaikataulut voivat muuttua nopeallakin aikataululla. Lisätiedot Postin verkkosivuilta: https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/lahettaminen/maakohtaiset-tiedot ***

Toimitusajat
Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Tuotteiden saatavuustiedot ilmoitetaan tuotteen perustietojen yhteydessä. Varastossa olevat tuotteet lähetetään 1-3 työpäivän sisällä tilauksesta. Muiden tuotteiden toimitusajat vaihtelevat. Tilauksesta saattaa muodostua useampi toimituserä. Tilaaja saa lähetyksestä seurantakoodin, kun tilaus lähtee toimitukseen.

Toimituksen oleellisesti viivästyessä pyrimme ilmoittamaan siitä viipymättä asiakkaalle. Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, jos toimitus ei ole tapahtunut verkkokaupan ilmoittamassa ajassa. Rekisteröityneet asiakkaat voivat seurata tilaustapahtumaansa verkkokaupassa.

Tilauksen peruutus ja palautusoikeus
Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osan siitä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön/myyntikuntoinen. Ilmoita palautuksen yhteydessä myös palautuksen syy.

Ladattava tuote luokitellaan palveluna, jota ei voi perua tai palauttaa tuotteen lataamisen jälkeen. Kyseessä on niin sanottu suora kulutus.

Digitaalisten tuotteiden palautuslupa on aina sovittava erikseen jälleenmyyjän kanssa. Otavan verkkokaupasta ostetun digitaalisen tuotteen palautuksesta pyydämme olemaan yhteydessä Kirjavälitykseen: ehelpdesk@kirjavalitys.fi

Virheellinen tuote
Jos sinulle toimitetaan virheellinen tai viallinen tuote, ilmoita siitä viipymättä Kirjavälitykselle. Toimitamme kuluitta uuden tuotteen. Jos tämä ei ole mahdollista, palautamme tuotteesta saamamme suorituksen saatuamme tuotepalautuksesi.
 
Palautusosoite
Kirjavälitys Oy
Asiakaspalautus
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää

Tilaukseen ja toimitukseen liittyvät reklamaatiot voi lähettää osoitteeseen: asiakaspalvelu@kirjavalitys.fi