Toimitusehdot

Toimitustavat
Painetun tuotteen tilaus toimitetaan asiakkaalle lähetyksen koosta riippuen kotiin/yritykseen tai postipakettina noudettavaksi lähimmästä postitoimipaikasta.

Digitaalinen tuote on ladattavissa verkkokaupasta tai se toimitetaan tilausvahvistuksessa ilmoitettuun verkkopalveluun. Digitaalisen tuotteen toimitus on maksuton.

Toimituskulut - lähetykset kotimaassa
4,90 € nouto postista
7,90 € toimitus vastaanottajalle

Toimituskulut – lähetykset ulkomaille*
Yksityishenkilöiden tilaukset:  toimituskulu lasketaan verkkokaupassa tilauksen mukaan. Toimituskulu on tilauskohtainen. Toimituskuluun vaikuttavat esim. tuotteiden määrä, paino ja kohdemaa.
Oppilaitosten ja yritysten tilaukset: pyydä tarjous, asiakaspalvelu@kirjavalitys.fi

*) Posti on rajoittanut ulkomaantoimituksia. Otavan verkkokaupasta tilattuja painettuja tuotteita toimitetaan vain Postin verkkosivuillaan ilmoittamiin maihin, ks. Maakohtaiset tiedot

Tilauksen toimituskulu määräytyy toimitustavan mukaan. Toimitusmaksu veloitetaan yksityishenkilöiden tilauksista yhden kerran riippumatta toimituserien määrästä. Toimitusmaksu veloitetaan ensimmäisen osatoimituksen yhteydessä. Oppilaitosten tilaukset laskutetaan toimituserien mukaan, jos toimitus jakaantuu useampaan erään.

Toimitusajat
Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Tuotteiden saatavuustiedot ilmoitetaan tuotteen perustietojen yhteydessä. Varastossa olevat tuotteet lähetetään 1–3 työpäivän sisällä tilauksesta. Muiden tuotteiden toimitusajat vaihtelevat. Tilauksesta saattaa muodostua useampi toimituserä. Tilaaja saa lähetyksestä seurantakoodin, kun tilaus lähtee toimitukseen.

Toimituksen oleellisesti viivästyessä pyrimme ilmoittamaan siitä viipymättä asiakkaalle. Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, jos toimitus ei ole tapahtunut verkkokaupan ilmoittamassa ajassa. Rekisteröityneet asiakkaat voivat seurata tilaustapahtumaansa verkkokaupassa.


Tilauksen peruutus ja palautusoikeus
Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tilaus tulee peruuttaa kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen: asiakaspalvelu@kirjavalitys.fi. Pelkkä tuotteen palauttaminen ei riitä.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Asiakkaan tulee palauttaa tuote pakattuna alkuperäistä lähetystä vastaavalla tavalla. Palautuksen mukana tulee olla alkuperäinen lähete, josta selviävät tilauksen tiedot.

Toimitusehtojen mukaisesti palautettu tuote hyvitetään asiakkaalle samalla maksutavalla, jolla alkuperäinen tilaus on veloitettu.


Ladattava tuote luokitellaan palveluna, jota ei voi perua tai palauttaa tuotteen lataamisen jälkeen. Kyseessä on niin sanottu suora kulutus.

Digitaalisen tuotteen palautuslupa on aina sovittava erikseen jälleenmyyjän kanssa. Otavan verkkokaupasta ostetun digitaalisen tuotteen palautuksesta pyydämme olemaan yhteydessä Kirjavälitykseen: asiakaspalvelu@kirjavalitys.fi

Palautusosoite kotimaassa
Kirjavälitys/Otavan verkkokauppa
ASIAKASPALAUTUS / 602409
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää

Palautusosoite ulkomailta (kuluttaja vastaa lähetyskuluista)
Kirjavälitys/Otavan verkkokauppa
Keskusvarasto
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää, Finland


Virheellinen tuote
Jos asiakkaalle on toimitettu virheellinen tai viallinen tuote, tulee siitä ilmoittaa viipymättä Kirjavälitykselle. Tällöin asiakkaalle toimitetaan kuluitta uusi tuote. Jos tämä ei ole mahdollista, asiakkaalle palautetaan tilauksesta veloitettu hinta, kun virheellinen tuote on saapunut alla näkyvään palautusosoitteeseen:

Kirjavälitys/Otavan verkkokauppa
ASIAKASPALAUTUS / 602409
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää

Tilaukseen ja toimitukseen liittyvät reklamaatiot tulee lähettää osoitteeseen: asiakaspalvelu@kirjavalitys.fi