Toimitusehdot

Toimitustavat
Tilaus toimitetaan asiakkaalle lähetyksen koosta riippuen kotiin/yritykseen tai postipakettina noudettavaksi lähimmästä postitoimipaikasta.


Toimituskulut
 4,90 € nouto postista

 7,90 € toimitus vastaanottajalle
 30,00 € ulkomaille*
**
* Huom! Koronaviruksen takia Posti on rajoittanut ulkomaantoimituksia, joten Otavan verkkokaupasta tilattuja painettuja tuotteita toimitetaan vain alla näkyviin maihin (Priority- ja EMS-paketit) (päivitetty 3.6.2020) :

  • Eurooppa: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kroatia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Norja, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tanska, Tsekki, Turkki, Ukraina, Unkari, Venäjä ja Viro.
  • Muu maailma: Argentiina, Brasilia, Egypti, Etelä-Korea, Hongkong, Intia, Israel, Japani, Kiina, Meksiko, Vietnam ja Yhdysvallat.

Kuljetusyhteydet kaikkiin muihin maihin ovat toistaiseksi poikki.

Lisäksi rajallisen kuljetuskapasiteetin takia lähetyksiin kohdistuu viiveitä ja lentoaikataulut voivat muuttua nopeallakin aikataululla. Useissa maissa jakeluja tehdään harvemmin kuin normaalisti.

Tilauksen toimituskulu määräytyy toimitustavan mukaan. Toimitusmaksu on aina tilauskohtainen. Se peritään yhden kerran tilausta kohden eikä muutu toimituserien määrästä riippuen. Toimitusmaksu veloitetaan ensimmäisen osatoimituksen yhteydessä.

Toimitusajat
Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Tuotteiden saatavuustiedot ilmoitetaan aina tuotteen perustietojen yhteydessä. Varastossa olevat tuotteet lähetetään 1-3 työpäivän sisällä tilauksesta. Muiden tuotteiden toimitusajat vaihtelevat. Tilauksesta saattaa muodostua useampi toimituserä, jolloin tilatut tuotteet laskutetaan toimituserittäin.


Toimituksen oleellisesti viivästyessä pyrimme ilmoittamaan siitä viipymättä asiakkaalle. Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, jos toimitus ei ole tapahtunut verkkokaupan ilmoittamassa ajassa. Rekisteröityneet asiakkaat voivat seurata tilaustapahtumaansa verkkokaupassa.

Tilauksen peruutus ja palautusoikeus
Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa käyttämätön ja myyntikelpoinen tuote veloituksetta tai peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Digitaalisten materiaalien palautuslupa on aina sovittava erikseen.


Virheellinen tuote
Jos sinulle toimitetaan virheellinen tai viallinen tuote, ilmoita siitä viipymättä Kirjavälityksen asiakaspalveluun: 
tilaukset@kirjavalitys.fi Toimitamme kuluitta uuden tuotteen. Jos tämä ei ole mahdollista, palautamme tuotteesta saamamme suorituksen saatuamme tuotepalautuksesi.

Tuotteiden palautusosoite tilauksen peruuntuessa:
Kirjavälitys Oy
Asiakaspalautus
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää


Käyttämättömän / jälleenmyyntikelpoisen tuotteen mukaan tulee liittää tilauksen mukana toimitettu palautuslomake.

Huom. Ladattava tuote luokitellaan palveluna, jota ei voi perua tai palauttaa tuotteen lataamisen jälkeen. Kyseessä on niin sanottu suora kulutus.

Tilaukseen ja toimitukseen liittyvät reklamaatiot voi lähettää osoitteeseen: tilaukset@kirjavalitys.fi