Välkommen till Otavas nätbutik

Välj produkter ur vårt breda sortiment och gör dina inköp tryggt och enkelt. Det går att beställa produkter från vår nätbutik både i egenskap av privatperson och skola.
 

Skolor

Via nätbutiken kan skolorna beställa tryckta och digitala material från Förlagsaktiebolaget Otava. Bedömningsmaterial och lärarmaterial kan enbart köpas av skolor. För att kunna se utbudet som är riktat till skolor behöver du logga in i nätbutiken med skolans inloggningskoder. Som inloggad kan du göra beställningar i skolans namn och också granska de beställningar skolan gjort.

Alla skolor som är registrerade i Otavas kundregister har blivit tilldelade ett användarnamn och ett lösenord, som skickats till skolornas rektorer och skolsekreterare.

Frågor som berör inloggningskoderna: Otavas kundtjänst, kundtjanst@otava.fi eller telefon 09 1566 800 (lna/msa, också för kötiden) må–fr kl. 8–16.

Privatpersoner

Via nätbutiken kan du beställa tryckta och digitala material från Förlagsaktiebolaget Otava. Beställningen förutsätter ingen registrering. Om du vill kan du registrera dig på tjänsten för att kunna se dina beställningsuppgifter.