Matkalla — Martti Ahtisaaren tarina

Merikallio, Katri; Ruokanen, Tapani
Nimeke: Matkalla — Martti Ahtisaaren tarina
Tekijät: Merikallio, Katri (Kirjoittaja)
Ruokanen, Tapani (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789511489474
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Ilmestymispäivä: 24.10.2023
Hinta: 18,50 € (16,82 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 1JGS
Kustantaja: Otava
Painos: 1. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: + kuvaliite
Sivumäärä: 655
Tuoteryhmät: Yleinen kirjallisuus
Tietokirjat
Historia, elämäkerrat ja muistelmat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yhteiskunnalliset vaikuttajat, presidentit, diplomaatit, kansainvälinen toiminta, presidentinvaalit, sisäpolitiikka, ristiriidat, joukkoviestimet, media, kansainvälinen politiikka, kansainväliset järjestöt, rauhanneuvottelut, konfliktit, poliittiset kriisit, kansainväliset suhteet, Nobelin palkinnot, poliittinen historia, henkilöhistoria
Äänikirja, 2021
MP3
24,00 €

E-kirja, 2011
EPUB
8,10 €

Martti Ahtisaaren (1937-2023) vaikuttava matka evakkopojasta presidentiksi, rauhannobelistiksi ja yhdeksi aikamme suurmiehistä.

Miten evakkopojasta kasvoi Suomen tasavallan presidentti ja maailman vaikeimpien kriisien ratkaisija? Mikä oli presidentti Martti Ahtisaaren ajattelun ydin? Mikä ajoi nobelistia vielä iäkkäänäkin matkaamaan parisataa päivää vuodessa rauhan työssä ja miten hän suhtautui kohtaamaansa pahuuteen?

Elämäkertaa varten on haastateltu Ahtisaaren keskeisiä yhteistyökumppaneita ja työtovereita sekä läheisiä ja ystäviä niin Suomessa kuin ulkomailla. He arvioivat Ahtisaaren persoonaa, politiikkaa, ratkaisuja, työtä ja vaikutusta, mutta myös Ahtisaaren omia ajatuksia kuullaan läpi matkan.


Katso myös näitä tuotteita