New York — Kartta + opas

Paajanen, Auri
Nimeke: New York — Kartta + opas
Alkuteos: Cartoville New York
Tekijät: Paajanen, Auri (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789511332084
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Hinta: 17,40 € (15,82 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 03DD
Alkuteos: Cartoville New York
Kustantaja: Otava
Sarja: Otavan karttaopas
Painos: 7. painos, 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: taitellut karttasivut
Sivumäärä: 30
Tuoteryhmät: Matkailu
Yleinen kirjallisuus
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 40.71 Yleiset matkaoppaat
New York on Yhdysvaltain suurin kaupunki, kansojen sulatusuuni, jota voi pitää koko maailman pääkaupunkina - vaikkei se virallisesti ole edes samaa nimeä kantavan osavaltionsa pääkaupunki. Valtava metropoli tarjoaa jokaiselle jotakin, ja WTC-iskujen tuhkista noussut kaupunki on matkailukohteena suositumpi kuin koskaan, syystäkin.

Kartta+0pas New Yorkin kuudes, uudistettu painos on tutuksi tulleeseen tapaan kartta-aukeamien ympärille nerokkaasti rakennettu helppokäyttöinen matkaopas, jossa kaupunki on jaettu kymmeneen osa-alueeseen. Jokaiselta alueelta esitellään lyhyesti mutta informatiivisesti tärkeimmät nähtävyydet sekä huolella valikoitu joukko ravintoloita, baareja, kahviloita, klubeja, konsertti- ja teatterisaleja, ostospaikkoja jne. Oppaan alussa on perustietoja kohteesta sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa ja vinkkejä, loppuosassa mm. hotellisuosituksia sekä tietoa julkisesta liikenteestä.

Kartta+opas sarjassa ilmestyy alkuvuodesta 2014 kolme uutuustitteliä (Oslo, Sisilia ja Varsova) sekä uudistettu painos Barcelonasta, Berliinistä, Hampurista, Kööpenhaminasta, Lontoosta, Mallorcasta, Milanosta, New Yorkista, Venetsiasta ja Wienistä.


Katso myös nämä tuotteet