Leveranser


Leveranssätt

När leveranssättet är avhämtning på posten levereras beställningen till närmaste postkontor.
 

Leveranskostnader

4,90 € avhämtning på posten

7,90 € leverans till mottagaren

30,00 € leverans till utlandet

Leveransavgiften gäller alltid en beställning. Avgiften tas ut en gång per beställning och beror inte på antalet leveranspartier. Avgiften tas ut i samband med den första delleveransen.

 

Leveranstider

Leveranstiden beror på om de produkter som beställts finns tillgängliga. Information om tillgången till produkter finns under produktinformationen. Produkter som finns i lager skickas inom 1–3 arbetsdagar efter beställningen. Leveranstiderna för övriga produkter varierar enligt tillgänglighet. Leveranstiden för produkter som beställs till europeiska länder är 3–7 arbetsdagar och till länder utanför Europa 6–14 arbetsdagar.
Om en beställning omfattar flera leveranspartier faktureras de beställda produkterna per leveransparti.
Om leveransen av en produkt blir väsentligt försenad informerar vi om möjligt kunden direkt. Kunden kan avbeställa en produkt som inte har levererats inom den tid som meddelats i nätbutiken. Kunder som har registrerat sig i nätbutiken kan följa sina beställningar där.
 

Avbeställning och returrätt

Kunder i nätbutiken har i enlighet med konsumentskyddslagen rätt att häva hela eller delar av beställningen inom fjorton (14) dagar efter att produkten tagits emot.
Returadress vid avbeställning:
Kirjavälitys Oy
Asiakaspalautus
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinge
Tillsammans med alla försändelser skickas en returblankett som sänds tillbaka tillsammans med oanvända/återförsäljningsbara produkter.
Reklamationer som gäller beställningar eller leveranser skickas till  tilaukset@kirjavalitys.fi