Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin

Kankimäki, Mia
Nimeke: Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin
Tekijät: Kankimäki, Mia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789511283386
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)


Kust. tuotetunnus: 0CYU
Kustantaja: Otava
Sarja: Seven
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 380
Tuoteryhmät: Seven-pokkarit
Yleinen kirjallisuus
Kirjastoluokka: T99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Kansalliskirjaston asiasanat: muistelmat, henkilöhistoria, päiväkirjat, matkakertomukset, kirjallisuudenhistoria, japaninkielinen kirjallisuus, kirjailijat, naiset, hovinaiset, hovit, Japani, Kioto, Sei Shonagon, Kankimäki, Mia
E-kirja, 2013
EPUB
13,70 €

Ladattava äänikirja, 2018
MP3
13,70 €

Pehmeäkantinen kirja, 2019
Jättipokkari
16,90 €

Mia Kankimäki jättää 38-vuotiaana päivätyönsä kustantamossa ja lähtee jäljittämään tuhat vuotta sitten elänyttä japanilaista hovinaista ja kirjailijaa Sei Shōnagonia. Hän ei tunne ketään Kiotossa eikä osaa kieltä, mutta hän on lukenut englanniksi Sein Tyynynaluskirjan ja tuntee löytäneensä sielunsisaren: modernin naisen, jonka havainnot elämästä voisivat olla Virginia Woolfin. Sei listaa myös hurmaavia, ärsyttäviä, elegantteja asioita, ja niitä, jotka saavat sydämen lyömään nopeammin.

Irtiotto ei ole helppo, mutta uusi elämä imaisee matkaajan nopeasti mukaansa. Hän huumaantuu temppeleistä, kirsikankukista, Kamo-joen itkupajuista, kabuki-teatterista, zen-meditaatiosta, teehuoneista.

Kirjoittavan tutkimusmatkailijan kokemuksista syntyy tositarina, jota lukee kuin parasta romaania. Ihailemaansa hovinaista jäljittäessään Mia Kankimäki havahtuu myös huomaamaan, mitä elämältään haluaa.


Katso myös nämä tuotteet