Bryssel — Kartta + opas

Grandferry, Vincent; Bascot, Séverine; Pavard, Charlotte
Nimeke: Bryssel — Kartta + opas
Alkuteos: Cartoville Bryssel
Tekijät: Grandferry, Vincent (Kirjoittaja)
Bascot, Séverine (Kirjoittaja)
Pavard, Charlotte (Kirjoittaja)
Paajanen, Auri (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789511318057
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Ilmestymispäivä: 5.1.2018
Hinta: 17,10 € (15,55 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 837K
Alkuteos: Cartoville Bryssel
Kustantaja: Otava
Sarja: Otavan karttaoppaat
Painos: 3. painos, 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: Taitellut karttasivut
Tuoteryhmät: Matkailu
Yleinen kirjallisuus
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 40.71 Yleiset matkaoppaat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: nähtävyydet
Bryssel on Euroopan unionin pääkaupunki, joka on paljon muutakin kuin byrokraattisia EU-kortteleita virkamiehineen. Läntisen Euroopan ytimessä sijaitseva kaupunki huokuu ikiaikaista historiaa, mistä kielivät vuosisataiset arkkitehtuurin kerrostumat lukuisine kauniine esimerkkeineen sekä monet mielenkiintoiset maailmanluokan museot. Unohtaa ei pidä myöskään maailman uljainta olutkulttuuria, erinomaista ruokakulttuuria maailman parhaine ranskanperunoineen eikä belgialaisten syvästi rakastamaa sarjakuvien maailmaa talonpäätyjen sarjakuvajulkisivuineen.

Kaupunki esitellään oppaassa alueittain näppärästi taitetuilla kuusisivuisilla aukeamilla, joiden ytimenä on yksityiskohtainen ja informatiivinen kartta. Tärkeimpien nähtävyyksien ohella mukana on ravintoloita, kahviloita, oluttupia, klubeja, konsertti- ja teatterisaleja, ostospaikkoja ym.

Oppaan alkusivuille on koottu runsaasti monenlaista käytännön tietoa ruokailusanastosta tapahtumakalenteriin ja menovinkkeihin. Loppupään aukeamilta taas löytää vinkkejä kuinka tutustua Brysseliin pintaa syvemmältä, hotelleja hintaluokittain, tietoa julkisesta liikenteestä sekä lähiseudun retkikohteista jne. Kartat ja kuvitus ovat kautta linjan selkeitä, ja lopussa on helppokäyttöinen katu- ja kohdehakemisto.

Kartta+opas sarjassa ilmestyy alkuvuodesta 2018 kaksi uutuustitteliä (laajat saari- ja alueoppaat Kanariansaaret sekä Napolinlahti ja Amalfin rannikko) sekä Brysselin lisäksi uudistettu painos Barcelonasta, Budapestista, Dubrovnikista, Edinburghista, Lontoosta, Nizzasta, Prahasta, Roomasta ja Varsovasta.


Katso myös näitä tuotteita