Dublin — Kartta + opas

Nimeke: Dublin — Kartta + opas
Tuotetunnus: 9789511346876
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Ilmestymispäivä: 30.1.2020
Hinta: 17,40 € (15,82 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 01FF
Kustantaja: Otava
Sarja: Otavan karttaoppaat
Painos: 4. painos, 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: Taitetut karttasivut
Sivumäärä: 30
Tuoteryhmät: Yleinen kirjallisuus
Tietokirjat
Matkailu
Kirjastoluokka: 40.71 Yleiset matkaoppaat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: nähtävyydet
Avainsanat: Dublin, kartat, matkailukartat, matkaoppaat, nähtävyydet, opaskartat
Dublin on Irlannin pääkaupunki ja suosittu matkailukohde, joka tunnetaan mm. Guinnessin panimosta ja kodikkaista pubeistaan (mm. Temple Barin alueella) sekä maailmankuuluista kirjailijoistaan (James Joyce ym.), kulttuurimuistomerkeistään ja museoistaan. Lämminhenkinen kaupunki on suunnilleen Helsingin kokoinen, helposti hallittava kokonaisuus, jossa on helppo liikkua jalan.

Kartta+0pas Dublin rakentuu muiden sarjan oppaiden tapaan selkeiden ja helppokäyttöisten kartta-aukeamien ympärille. Kaupunki on jaettu kuuteen osa-alueeseen, joista kaikista kerrotaan oleelliset tiedot nähtävyyksistä sekä esitellään ravintoloita, baareja, pubeja, kahviloita, klubeja, teattereita, ostopaikkoja ym. Kaikki kohteet on nyt myös merkitty karttoihin omilla symboleillaan.

Oppaan alussa on monipuolista perustietoja kohteesta sekä hyödyllisiä vinkkejä, loppuosassa mm. hotellisuosituksia ja tietoa julkisesta liikenteestä. Uutuutena parhaat lähiseudun retkikohteet esitellään nyt omalla aukeamallaan.

Kartta+opas sarjassa ilmestyy alkuvuodesta 2017 kolme uutuustitteliä (Kreetan* ja Maltaan saarioppaat sekä Reykjavik ympäristöineen), uudistettu ja laajennettu painos Dublinista, Lissabonista, Madridista ja Wienistä sekä tarkistettu painos Dubaista.

* Kreeta on aiemmin ilmestynyt normaalikokoisena kuuden kartta-aukeaman oppaana.


Katso myös näitä tuotteita