Dubrovnik — Kartta + opas

Grandferry, Vincent; Brailo, Pave; Jusic, Kristijan
Nimeke: Dubrovnik — Kartta + opas
Tekijät: Grandferry, Vincent (Kirjoittaja)
Brailo, Pave (Kirjoittaja)
Jusic, Kristijan (Kirjoittaja)
Paajanen, Auri (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789511315346
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Hinta: 17,40 € (15,82 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 846N
Kustantaja: Otava
Sarja: Otavan karttaoppaat
Painos: 3. painos, 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: Taitellut karttasivut
Sivumäärä: 34
Tuoteryhmät: Matkailu
Yleinen kirjallisuus
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 40.71 Yleiset matkaoppaat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: nähtävyydet
Avainsanat: matkaoppaat, matkailukartat, opaskartat, nähtävyydet, kartat, Dubrovnik, Kroatia
Dubrovnik on Kroatian ja koko Välimeren alueen kiehtovimpia matkailukohteita. Jyhkeän muurin ympäröimä vanhakaupunki on jo itsessään nähtävyys, eteläisen Euroopan hienoimpia historiallisia muistomerkkejä, silti elämäniloinen ja matkailijoita vilisevä kaupunki Välimeren auringon paahteessa. Myös Dubrovnikin ympäristö tarjoaa runsaasti nähtävää: kauniit Dalmatian saaret, heti kaupungin takana kohoava Dinaarinen vuoristo, Bosnian puolella sijaitseva Mostar turkkilaisine siltoineen, Montenegron jylhät vuonot ja historialliset kaupungit.

Kaupunki ympäristöineen esitellään oppaassa alueittain näppärästi taitetuilla kuusisivuisilla aukeamilla, joiden ytimenä on yksityiskohtainen ja informatiivinen kartta. Tärkeimpien nähtävyyksien ohella mukana on ravintoloita, kahviloita, klubeja, konsertti- ja teatterisaleja, ostospaikkoja ym.

Oppaan alkusivuille on koottu runsaasti monenlaista käytännön tietoa ruokailusanastosta tapahtumakalenteriin ja menovinkkeihin. Loppupään aukeamilta taas löytää vinkkejä kuinka tutustua Roomaan pintaa syvemmältä, hotelleja hintaluokittain, tietoa julkisesta liikenteestä jne. Kartat ja kuvitus ovat kautta linjan selkeitä, ja lopussa on helppokäyttöinen katu- ja kohdehakemisto.

Kartta+opas sarjassa ilmestyy alkuvuodesta 2018 kaksi uutuustitteliä (laajat saari- ja alueoppaat Kanariansaaret sekä Napolinlahti ja Amalfin rannikko) sekä Dubrovnikin lisäksi uudistettu painos Barcelonasta, Brysselistä, Budapestista, Edinburghista, Lontoosta, Nizzasta, Prahasta, Roomasta ja Varsovasta.


Katso myös näitä tuotteita