Harjunpää ja rautahuone

Joensuu, Matti Yrjänä; Korhonen, Riku J.
Nimeke: Harjunpää ja rautahuone
Tekijät: Joensuu, Matti Yrjänä (Kirjoittaja)
Korhonen, Riku J. (Lukija)
Tuotetunnus: 9789511248187
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.11.2010
Hinta: 8,10 € (7,36 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 05KJ
Kustantaja: Otava
Sarja: Otavan äänikirja
Painos: 1. painos, 2010
Julkaisuvuosi: 2010
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 8t 37m 0s
Tuoteryhmät: Romaanit
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
E-kirja, 2010
EPUB
8,10 €

Rikosylikonstaapeli Timo Harjunpää on ollut heleänä alkukesän päivänä keikoista vaikeimmalla, selvittämässä pienen lapsen kuolemaa, kun hän saa hälytyksen Töölöön. Kauniissa arvoasunnossa on muutaman päivän kuolleena olleen naisen ruumis. Mitään epäilyttävää ei näy, kunnes poliisit huomaavat vainajan käsissä sitomisen jäljet.

Kolmikymppisellä Orvolla on monta roolia. Työssään hierojana hän parantaa ihmisten vaivat, kotona isoisän ja äidin luona hän on surkimus ja nöyrä käskyläinen. Jotkut varakkaat naiset tuntevat hänet vain herra H:na, rakkauden ammattilaisena.

Orvo on saanut ensimmäisen keikkansa sattumalta tapaamaltaan Kurrelta, mutta hän ei tiedä minne kaikkialle Kurren verkot ulottuvat. Seksuaalinen väkivalta on kulissien takaista todellisuutta, myös naiset voivat tehdä julmia tekoja.

Matti Yrjänä Joensuu (s. 1948) kuvaa ihmismielen pimeimpiä puolia psykologisen tarkasti ja pelottavan realistisesti. Valoa synkän maailman keskelle tuo Orvon ja hänen pyörätuoliin sidotun nuoren asiakkaansa Neean pakahduttavan kaunis rakkaustarina.


Katso myös nämä tuotteet