Idiootit ympärilläni — Kuinka ymmärtää muita ja itseään

Erikson, Thomas
Nimeke: Idiootit ympärilläni — Kuinka ymmärtää muita ja itseään
Alkuteos: Omgiven av idioter. Hur man förstår dem som inte går att förstå
Tekijät: Erikson, Thomas (Kirjoittaja)
Heikkilä, Riie (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789511460121
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Ilmestymispäivä: 24.5.2022
Hinta: 11,30 € (10,27 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 1EH4
Alkuteos: Omgiven av idioter. Hur man förstår dem som inte går att förstå
Kustantaja: Otava
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 365
Tuoteryhmät: Yleinen kirjallisuus
Kirjastoluokka: T14.4 Persoonallisuuden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: viestintä, vuorovaikutus, viestintätaidot, persoonallisuus, sosiaaliset suhteet, sosiaaliset taidot, työyhteisöt, työyhteisötaidot
Avainsanat: Thomas Erikson, psykologia, vuorovaikutus, työympäristö, työilmapiiri, konflikti, viestintä, sosiaalisuus, ihmistyypit
E-kirja, 2018
EPUB
32,00 €

Äänikirja, 2018
MP3
33,60 €

Oletko joskus juuttunut puolisosi kanssa kinaan, jossa kumpikin puhuu aivan eri asioista? Oletko saanut kollegalta sähköpostia, joka on vaikuttanut tylyltä? Oletko ollut kokouksessa, jossa et käsitä mistä muut puhuvat, eikä kukaan tunnu ymmärtävän mitä sinä tarkoitat, vaikka selität asiat kristallinkirkkaasti? Oletko ajatellut, että kaikki ympärilläsi ovat idiootteja?

Yleisin syy sosiaalisiin konflikteihin on erilaiset tavat viestiä, ja jotta voisi käsittää muita, pitää ensin ymmärtää itseään. Thomas Erikson avaa konkreettisesti ja viihdyttävästi, millaisia erilaisia sosiaalisia tyyppejä on olemassa. Kirja myös opastaa, miten eri ihmistyyppien kanssa pääsee samalle aaltopituudelle.

Kirjan luettuasi havahdut takuuvarmasti huomaamaan, että idioottien määrä ympärilläsi on vähentynyt huomattavasti.Thomas Erikson on kirjailija ja tutkija, joka on keskittynyt ihmisten väliseen vuorovaikutukseen erilaisissa yhteisöissä. Hän on valmentanut Ruotsin suurimpien yritysten johtajia.


Katso myös näitä tuotteita