Kadonneet tytöt — Aurinkorannikon seksikaupan uhrit ja haavoittuneet

Beltran, Kaisa; Erjonsalo, Johanna
Nimeke: Kadonneet tytöt — Aurinkorannikon seksikaupan uhrit ja haavoittuneet
Tekijät: Beltran, Kaisa (Kirjoittaja)
Erjonsalo, Johanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523007819
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 8.4.2021
Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 16TK
Kustantaja: Otava
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 253
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Yhteiskunta, politiikka ja talous
Muut tietokirjat
Kirjastoluokka: 30.12 Elämäntapojen sosiologia. Kulttuurisosiologia
Avainsanat: Aurinkorannikko, Málaga, Nigeria, bordelli, elintaso, elintasokui, eriarvoisuus, ihmiskauppa, köyhyys, paritus, prostituutio, seksikauppa, seksiorja, seksityö, seksityöntekijä, tietokirja, yhteiskunta
Äänikirja, 2021
MP3
24,00 €

Pehmeäkantinen kirja, 2021
Liepeelliset pehmeät kannet
36,90 €

Kerronnallinen tietokirja näyttää Málagan prostituution karun todellisuuden ja antaa äänen naisille, jotka siihen ovat päätyneet - tietoisesti tai tahtomattaan.

”Nigerialainen Bella istuu alusvaatteisillaan muovituolilla teollisuusalueella Málagan lentokentän kupeessa. Tänne prostituution hautausmaalle päätyvät ne naiset, jotka ovat seksiklubeille ja bordelleihin liian vanhoja, nuoria, rikkinäisiä tai mustia.”

Kadonneet tytöt on vetävästi kirjoitettu teos Aurinkorannikon prostituution karusta todellisuudesta. Ihmiskaupasta, parituksesta ja tytöistä, jotka haluavat köyhistä kotimaistaan Eurooppaan hinnalla millä hyvänsä. Perheistä, joille ulkomailla työskentelevä tytär on ainoa tulonlähde. Valepoikaystävistä, jotka lupaavat makean elämän Euroopassa mutta toimivatkin parittajina.

Kadonneet tytöt antaa äänen naisille, joiden unelma paremmasta elämästä on muuttunut painajaiseksi. Ravisteleva ja runsaasti kuvitettu teos kertoo, miten ihmisiä ostetaan ja myydään Euroopan laidalla.


Kaisa Beltran (s. 1980) on toimittaja, joka on kirjoittanut Espanjassa tapahtuvasta ihmiskaupasta suomalaisiin lehtiin. Aihetta tutkiessaan hän työskenteli vapaaehtoisena ihmiskaupan uhreja ja prostituoituja auttavissa järjestöissä ja haastatteli kadulla sekä seksiklubeilla kohtaamiaan naisia.

Johanna Erjonsalo (s. 1991) on palkittu kuvajournalisti, joka on julkaissut kuvareportaaseja niin jälleenrakentuvasta Nepalista tuhoisien maanjäristysten jälkeen kuin tyttöjen oikeuksista Sambiassa.


Katso myös näitä tuotteita