Kaikki mitä olen oppinut hyvästä viinistä
Tuominen, SakuTuotetiedot
Nimeke: | Kaikki mitä olen oppinut hyvästä viinistä |
Tekijät: | Tuominen, Saku (Kirjoittaja) Karlsson, Sara (Valokuvaaja) |
Tuotetunnus: | 9789511512448 |
Tuotemuoto: | E-kirja, EPUB |
Saatavuus: | Tulossa 16.10.2025 |
Ilmestymispäivä: | 16.10.2025 |
Hinta: | 40,20 € (35,26 € alv 0 %) |
Kust. tuotetunnus: | 1MJZ |
Kustantaja: | Otava |
Painos: | 1. painos, 2025 |
Julkaisuvuosi: | 2025 |
Kieli: | suomi |
Tiedostoformaatti: | EPUB |
Suojaustapa: | Vesileima |
Sivumäärä: | 256 |
Tuoteryhmät: | Tietokirjat Ruoka ja juoma |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
Avainsanat: | alkoholijuomat, viinit, elämäntapa |
Muut formaatit tai variantit
![]() |
Kovakantinen kirja, 2025 Ylivetokannet |
40,20 €
|
![]() |
Äänikirja, 2025 MP3 |
40,20 €
|
Odotettu sisarteos Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta -kirjalle.
Maailma on täynnä erinomaisia viinikirjoja, mutta tämän teoksen lähestymistapa on erilainen eli hyvin omakohtainen. Se keskittyy absoluuttisen totuuden sijaan kirjoittajan havaintoihin, mielipiteisiin ja makuun. Kirjassa käydään läpi kaikki olennainen purskuttamisesta rypälelajeihin, viinilaseista tarjoilulämpötiloihin ja tuottajista viinilistoihin - mutta kansantajuisen rennosti sekä tietoisesti yksinkertaistaen. Tavoitteena on viedä viiniharrastuksesta pois turha hienostelu ja korvata se uteliaisuudella, innostuksella ja intohimolla.
Rakastettujen ruokakirjojen tekijä Saku Tuominen avaa nyt oven viinien maailmaan.
Maailma on täynnä erinomaisia viinikirjoja, mutta tämän teoksen lähestymistapa on erilainen eli hyvin omakohtainen. Se keskittyy absoluuttisen totuuden sijaan kirjoittajan havaintoihin, mielipiteisiin ja makuun. Kirjassa käydään läpi kaikki olennainen purskuttamisesta rypälelajeihin, viinilaseista tarjoilulämpötiloihin ja tuottajista viinilistoihin - mutta kansantajuisen rennosti sekä tietoisesti yksinkertaistaen. Tavoitteena on viedä viiniharrastuksesta pois turha hienostelu ja korvata se uteliaisuudella, innostuksella ja intohimolla.
Rakastettujen ruokakirjojen tekijä Saku Tuominen avaa nyt oven viinien maailmaan.