Karilla

Kallio, Katja
Nimeke: Karilla
Tekijät: Kallio, Katja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789511266068
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.6.2012
Hinta: 8,10 € (7,36 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 09D3
Kustantaja: Otava
Painos: 1. painos, 2012
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 287
Tuoteryhmät: Romaanit
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: henkilökuvaus
- Tiedättekö te jotakin isänne viimeisistä vaiheista? - En tiedä mitään hänen mistään vaiheistaan, vastaa Katariina. - Minä olen pelkkä nuoruudenhairahdus. - Tietäisikö joku sisaruksistanne? - Minulla ei ole sisaruksia. - Kyllä teillä on. Kaksi sisarta ja veli.

Neljä sisarusta ja Katariinan avioliitto - karilla koko karavaani. Tragikoominen romaani rakkauden mysteereistä ja ihmisistä, joista jokaisella on yksinäiset salaisuutensa.

Eräänä sunnuntaiaamuna Katariina saa kuulla isänsä kuolleen yksin hotellissa. Isäänsä hän ei ole tavannut kolmeenkymmeneen vuoteen, kolmesta sisaruksestaan hän ei ole koskaan kuullutkaan. Tähän asti Katariinan huolellisesti vartioituun sydämeen ei ole ollut asiaa kellään, ei edes hänen miehellään tai pienellä tyttärellään. Mutta kun sisarukset tapaavat, on kysymyksiä enemmän kuin vastauksia. Kuka oli se hurmaava, turhamainen mies, joka vei naisilta jalat alta, mutta kuoli yksin? Millainen on se rakkauden mysteeri, joka saa meidät näyttelemään opittuja roolejamme yhä uudelleen?

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.


Katso myös näitä tuotteita