Kuin kiehuvaan liemeen — Helena Puolakan uskomaton matka keittiömaailman huipulle
Salmi, Virpi; Puolakka, HelenaTuotetiedot
Nimeke: | Kuin kiehuvaan liemeen — Helena Puolakan uskomaton matka keittiömaailman huipulle | ||
Tekijät: | Salmi, Virpi (Kirjoittaja) Puolakka, Helena (Kirjoittaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789511372097 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Varastotuote, saatavilla | ||
Hinta: | 33,80 € (30,73 € alv 0 %) | ||
|
|||
Lisätiedot
Kust. tuotetunnus: | 10PK |
Kustantaja: | Otava |
Painos: | 2020 |
Julkaisuvuosi: | 2020 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 160 |
Tuoteryhmät: | Yleinen kirjallisuus Tietokirjat Historia, elämäkerrat ja muistelmat |
Kirjastoluokka: | 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | keittiömestarit, kokit, työskentely ulkomailla, paluumuutto, gastronomia, ravintola-ala, muistot, henkilöhistoria, historia |
Avainsanat: | elämäkerrat, gastronomia, keittiömestarit, kulinarismi, muistelmat, ravintola-ala |
Muut formaatit tai variantit
E-kirja, 2020 EPUB |
32,00 €
|
|
Äänikirja, 2022 MP3 |
33,60 €
|
Esittelyteksti
Helena Puolakan tie kansainvälisen ravintolamaailman huipulle
Helena Puolakka on Suomen kansainvälisesti menestynein huippukokki. Hän on nähnyt, mitä on valkoisten pöytäliinojen ja huippuunsa hiottujen annosten takana. Vaikka ruoka olisi Michelin-tähtien arvoista, keittiömestarit ovat ailahtelevia diktaattoreita, työkaverit sovinisteja ja työpäivät 18-tuntisia. ”Ole kiitollinen, että olet nainen, sillä olen herrasmies enkä lyö naisia”, on Gordon Ramsay huutanut Helenalle.
Puolakka paljastaa, miten opitaan maailman hienoimmat ruoanlaittotaidot ja miten noustaan tilanteeseen, jossa ravintola-alan rekrytoija sanoo Helenalle: ”Olet Lontoon parhaiten pidetty salaisuus.”
Helena Puolakka on Suomen kansainvälisesti menestynein huippukokki. Hän on nähnyt, mitä on valkoisten pöytäliinojen ja huippuunsa hiottujen annosten takana. Vaikka ruoka olisi Michelin-tähtien arvoista, keittiömestarit ovat ailahtelevia diktaattoreita, työkaverit sovinisteja ja työpäivät 18-tuntisia. ”Ole kiitollinen, että olet nainen, sillä olen herrasmies enkä lyö naisia”, on Gordon Ramsay huutanut Helenalle.
Puolakka paljastaa, miten opitaan maailman hienoimmat ruoanlaittotaidot ja miten noustaan tilanteeseen, jossa ravintola-alan rekrytoija sanoo Helenalle: ”Olet Lontoon parhaiten pidetty salaisuus.”