Leijona ja kyyhky

Hägglund, Gustav
Nimeke: Leijona ja kyyhky
Tekijät: Hägglund, Gustav (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789511255130
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.4.2011
Hinta: 20,80 € (18,91 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 06XY
Kustantaja: Otava
Painos: 1. painos, 2011
Julkaisuvuosi: 2011
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 334
Tuoteryhmät: Historia, elämäkerrat ja muistelmat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kenraalit, sotilasjohtajat, turvallisuuspolitiikka, rauhanturvajoukot, puolustusvoimat
Äänikirja, 2021
MP3
22,40 €

Mahtavan sotilasuran luonut kenraali Gustav Hägglund kertoo värikkäissä muistelmissaan, miten evakkopoika Viipurin raunioista raivasi tiensä kristallien kimmellykseen, presidenttien ja kuninkaiden seuraan. Suorapuheinen kenraali kuvaa jännitysromaanin vetävyydellä niin nousuaan Suomen puolustusvoimien huipulle, YK:n vaikeimpiin kuuluvan rauhanturvatehtävän johtamista kuin kokemuksiaan ensimmäisenä sotilaana Euroopan unionin huipulla. Lämpimästi ja sykähdyttävästi hän kertoo suvustaan, lapsuudestaan ja nuoruudestaan, perheestään ja lapsistaan, harrastuksistaan ja suhteestaan isänmaahan.

"Mikä yhdistää leijonaa ja kyyhkyä ammattisotilaan muistelmissa? Leijona on Suomen vaakuna. Isänmaa on minulle tärkeä asia, työ sen vapauden säilyttämiseksi etuoikeus. Kyyhky taas symboloi rauhaa. Mielestäni olen myös ollut rauhan asialla Suomen puolustusvoimissa. Niitä ylläpidetään sodan varalle eikä sotaa varten. Pienelle maalle sota on aina katastrofi. Puolustusvalmistelujen tärkein tavoite on estää maan joutuminen sodan jalkoihin."

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.


Katso myös näitä tuotteita