Lontoo — Kartta + opas

Nimeke: Lontoo — Kartta + opas
Alkuteos: Cartoville London
Tekijät: Tuomi-Giddings, Susanna (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789511332077
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Hinta: 17,40 € (15,82 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 03DC
Alkuteos: Cartoville London
Kustantaja: Otava
Sarja: Otavan karttaopas
Painos: 8. painos, 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: Taitellut karttasivut
Sivumäärä: 30
Tuoteryhmät: Matkailu
Yleinen kirjallisuus
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 40.71 Yleiset matkaoppaat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: nähtävyydet
Lontoon on Britannian pääkaupunki ja tunnetuin matkailukohde, maailmanluokan metropoli, joka tarjoaa jokaiselle jotakin ja jossa tuhannet suomalaiset vierailevat vuosittain.

Kaupunki esitellään oppaassa alueittain näppärästi taitetuilla kuusisivuisilla aukeamilla, joiden ytimenä on yksityiskohtainen ja informatiivinen kartta. Tärkeimpien nähtävyyksien ohella mukana on ravintoloita, kahviloita, pubeja, klubeja, konsertti- ja teatterisaleja, ostospaikkoja ym.

Oppaan alkusivuille on koottu runsaasti monenlaista käytännön tietoa ruokailusanastosta tapahtumakalenteriin ja menovinkkeihin. Loppupään aukeamilta taas löytää vinkkejä kuinka tutustua Lontooseen pintaa syvemmältä, hotelleja hintaluokittain, tietoa julkisesta liikenteestä sekä lähiseudun retkikohteista jne. Kartat ja kuvitus ovat kautta linjan selkeitä, ja lopussa on helppokäyttöinen katu- ja kohdehakemisto.

Kartta+opas sarjassa ilmestyy alkuvuodesta 2018 kaksi uutuustitteliä (laajat saari- ja alueoppaat Kanariansaaret sekä Napolinlahti ja Amalfin rannikko) sekä Lontoon lisäksi uudistettu painos Barcelonasta, Brysselistä, Budapestista, Dubrovnikista, Edinburghista, Nizzasta, Prahasta, Roomasta ja Varsovasta.


Katso myös nämä tuotteet