Madrid — Kartta + opas

Nimeke: Madrid — Kartta + opas
Alkuteos: Madrid Cartoville Gallimard
Tuotetunnus: 9789511346821
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Ilmestymispäivä: 30.1.2020
Hinta: 17,40 € (15,82 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 09J6
Alkuteos: Madrid Cartoville Gallimard
Kustantaja: Otava
Sarja: Otavan karttaoppaat
Painos: 3. painos, 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: Taitellut karttasivut
Sivumäärä: 30
Tuoteryhmät: Yleinen kirjallisuus
Tietokirjat
Matkailu
Kirjastoluokka: 40.71 Yleiset matkaoppaat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: nähtävyydet
Avainsanat: Madrid, kartat, matkailukartat, matkaoppaat, nähtävyydet, opaskartat
Madrid on Espanjan pääkaupunki, elämää pursuava suurkaupunki, joka tunnetaan mm. upeasta arkkitehtuuristaan, taidemuseoistaan (Prado, Thyssen ym.) ja vilkkaasta yöelämästään. Kaupungin sydän sykkii Plaza Mayor ja Puerta del Sol -aukioiden ja niitä reunustavien mahtipontisten valtaväylien (Gran Via) ympärillä. Madrid ei nuku koskaan; siitä pitävät huolen lukuisat tapasbaarit, iloinen elämänasenne ja toinen toistaan houkuttelevammat ravintolat. Oman lukunsa muodostavat Madridin lähistön verrattomat historialliset retkikohteet, kuten Toledo, Aranjuez ja Segovia.

Kartta+0pas Madrid rakentuu muiden sarjan oppaiden tapaan selkeiden ja helppokäyttöisten kartta-aukeamien ympärille. Kaupunki on jaettu kuuteen osa-alueeseen, joista kaikista kerrotaan oleelliset tiedot nähtävyyksistä sekä esitellään ravintoloita, baareja, kahviloita, klubeja, teattereita, ostopaikkoja ym. Kaikki kohteet on nyt myös merkitty karttoihin omilla symboleillaan.

Oppaan alussa on monipuolista perustietoja kohteesta sekä hyödyllisiä vinkkejä, loppuosassa mm. hotellisuosituksia ja tietoa julkisesta liikenteestä. Uutuutena parhaat lähiseudun retkikohteet esitellään omalla aukeamallaan.

Kartta+opas sarjassa ilmestyy alkuvuodesta 2017 kolme uutuustitteliä (Kreetan* ja Maltaan saarioppaat sekä Reykjavik ympäristöineen), uudistettu ja laajennettu painos Dublinista, Lissabonista, Madridista ja Wienistä sekä tarkistettu painos Dubaista.

* Kreeta on aiemmin ilmestynyt normaalikokoisena kuuden kartta-aukeaman oppaana.


Katso myös näitä tuotteita