Megafon 1 Textbok + Övningsbok för lågstadiet yhteispaketti

Nimeke: Megafon 1 Textbok + Övningsbok för lågstadiet yhteispaketti
Tuotetunnus: 6418616213747
Tuotemuoto: Useista osista koostuva tuote
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Ilmestymispäivä: 25.1.2021
Hinta: 51,40 € (46,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Otava
Sarja: Megafon
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Luokat 1-6
Ruotsi
Kirjastoluokka: P89.3 Pohjoismaiset kielet
Koulutusaste: Alakoulu
Yhteispaketti sisältää painetun Megafon 1 Textbok -tekstikirjan ja Megafon 1 Övningsbok för lågstadiet -harjoituskirjan muokattuna alakoulun 6.luokalle.

Tekstikirjan aidot tarinat ja ihmiset luovat elämyksiä ruotsin opiskeluun. Suomenkieliset Kulturtorget-osiot tarjoavat tietoa ja innostavat tiedonhakuun. Ohjatut suulliset tehtävät tekstiin ja kuvasanastoihin kannustavat suulliseen viestintään. Joustava materiaali eriyttää alas- ja ylöspäin ja tarjoaa haasteita eritasoisille oppilaille.

Harjoituskirjassa on runsaasti toiminnallisia tehtäviä ja yhdessä tekemistä. Kirjassa on selkeä rakenne ja runsaasti tehtäviä erilaisille oppijatyypeille. Kappaleen alussa olevat viritystehtävät sekä ennakoivat sanastotehtävät johdattavat aiheeseen. Tehtävät etenevät perustehtävistä vaativampiin. Selkeästi merkityt ylöspäin eriyttävät tehtävät antavat haastetta nopeille oppijoille. Oppilaiden omiin mieltymyksiin perustuvat tiedonhakutehtävät innostavat ja tutustuttavat ruotsalaiseen ja suomenruotsalaiseen kulttuuriin.


Katso myös näitä tuotteita