Napolinlahti ja Amalfin rannikko — Kartta+Opas

Nyström, Taru
Nimeke: Napolinlahti ja Amalfin rannikko — Kartta+Opas
Tekijät: Nyström, Taru (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789511356011
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Hinta: 17,40 € (15,82 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 0MG0
Kustantaja: Otava
Sarja: Otavan karttaoppaat
Painos: 2. painos, 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: Taitellut karttasivut
Sivumäärä: 56
Tuoteryhmät: Yleinen kirjallisuus
Tietokirjat
Matkailu
Kirjastoluokka: 40.71 Yleiset matkaoppaat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: nähtävyydet
Vesuvius-tulivuoren varjossa levittäytyvä Napolinlahti saarineen (Ischia, Procida ja Capri) tunnetaan kauneudestaan ja on yksi Euroopan perinteikkäimmistä matkailukohteista. Vastaavasti lahtea rajaava Sorrenton niemimaa ja Amalfin rannikko tunnetaan mahtavista maisemistaan sekä kuvankauniista kylistään ja pikkukaupungeistaan, upeasta ruoka- ja juomakultturista puhumattakaan. Koko seutu on myös elävä ulkomuseo mahtavine historiallisine muistomerkkeineen, joista tunnetuimmat lienevät Herculaneumin ja Pompejin roomalaiskaupungit, jotka hautautuivat muta- ja tuhkakerrosten alle Vesuviuksen purkautuessa vuonna 79.

Napolinlahti saarineen sekä Sorrenton niemimaa ja Amalfin rannikko esitellään oppaassa alueittain näppärästi taitetuilla monisivuisilla aukeamilla, joiden ytimenä on yksityiskohtainen ja informatiivinen kartta. Oman kokonaisuutensa saavat Napolin kaupunki, Pompejin ja Herculaneumin kaivausalueet sekä kolme hienoa patikointireittiä Sorrenton niemimaalla ja Vesuviuksen huipulla. Tärkeimpien nähtävyyksien ohella mukana on ravintoloita, kahviloita, ostospaikkoja, hotellisuosituksia ym.

Oppaan alkusivuille on koottu runsaasti monenlaista käytännön tietoa, ja loppupään aukeamilta löytää mm. vinkkejä kuinka tutustua Napolin seutuun pintaa syvemmältä, tietoa julkisesta liikenteestä ym. Kartat ja kuvitus ovat kautta linjan selkeitä, ja lopussa on helppokäyttöinen katu- ja kohdehakemisto.

Kartta+opas sarjassa ilmestyy alkuvuodesta 2018 kaksi uutuustitteliä (laajat saari- ja alueoppaat Kanariansaaret sekä Napolinlahti ja Amalfin rannikko) sekä uudistettu painos Barcelonasta, Brysselistä, Budapestista, Dubrovnikista, Edinburghista, Lontoosta, Nizzasta, Prahasta, Roomasta ja Varsovasta.


Katso myös nämä tuotteet