Numeroruuhka

Hietamies, Eve
Nimeke: Numeroruuhka
Tekijät: Hietamies, Eve (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789511429555
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 4.5.2022
Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 19ZK
Kustantaja: Otava
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 468
Tuoteryhmät: Romaanit
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Äänikirja, 2022
MP3
24,00 €

Kovakantinen kirja, 2022
Suojapaperi
38,50 €

Antti ja Paavo Pasanen ovat täällä taas!

Arjen selviytymistaistelu jatkuu. Antti hukkuu Wilma-viesteihin, joita ilman Paavon koulutaival ei ilmeisesti mitenkään voisi hoitua. Moitteistakin Paavo noteeraa vain ne, jotka estävät häntä pelaamasta pleikkaa kavereiden kanssa.

Pormestari on kutsunut nelosluokkalaiset itsenäisyyspäivän juhliin, mikä synnyttää Antissa puvunhankkimisstressin, Paavossa kikapoo-harjoitusstressin ja molempien yhteisen stressin siitä, että Paavon pitäisi kohdata tyttöbakteerit tanssilattian ahtaudessa.

Anttia surettaa työkumppania, valokuvaaja Peippoa uhkaavat YT-neuvottelut. Antilla on edessään elämänmuutos: ikääntynyt isä ollaan vanhuskuntoutuksen (aktiivisen sängyssä makuuttamisen) jälkeen sijoittamassa heille kotihoitoon. Tyttöystävä Enni on puolestaan kyllästynyt Antin seurustelurutiineihin.

Onneksi Antilla on yksi ymmärtäväinen läheinen: uskollinen Pipo-koira, joka tarvitsee päivittäiset herkkupalansa ja aamu-, aamupäivä-, alkuiltapäivä-, iltapäivä- ja iltalenkkinsä.

Eve Hietamies kuvaa yksinhuoltajan arkea ja elämän käännekohtia koskettavasti unohtamatta missään tilanteessa lämmintä huumoria.


Katso myös nämä tuotteet