Oivaltaja 1 & Tarinoiden aapisen E-tehtäväpaketti

Nimeke: Oivaltaja 1 & Tarinoiden aapisen E-tehtäväpaketti
Tuotetunnus: 6418616241214
Tuotemuoto: Tuotepakkaus
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Ilmestymispäivä: 1.8.2022
Hinta: 62,30 € (56,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Otava
Sarja: Oivaltaja ja Tarinoiden aapinen
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Luokat 1-6
Erityisopetus
Matematiikka
Äidinkieli ja kirjallisuus
Tehtäväpaketti sisältää painetut Oivaltaja 1a ja 1b -oppikirjat sekä Tarinoiden aapisen eriyttävät Tehtävät A E ja B E.

Oivaltaja 1a on oivallusta kehittävä alakoulun matematiikan oppikirja. Siinä edetään lukualueella 0−9 ja luodaan matemaattisten perustaitojen pohjaa mm. harjoittelemalla lukukäsitettä, lukujonotaitoja ja hajotelmia. Yhteen- ja vähennyslaskuissa keskitytään ymmärtävään oppimiseen monipuolisten tehtävien avulla. Geometriassa päästään harjoittelemaan mm. viivoittimen käyttöä, kuvioiden tunnistamista ja piirtämistä.

Oivaltaja 1b -kirjassa lukualue laajennetaan 20:een saakka ja tehtävissä jatketaan perustaitojen pohjan rakentamista. Kymmenylitys opitaan toistuvien, ymmärrystä tukevien tehtävätyyppien avulla. Kirjassa perehdytään myös mittaamisen saloihin ja kellonaikoihin. Oivallus-jaksot syventävät kirjan sisältöjä ja opettavat paljon uutta.

Tarinoiden aapisen alaspäin eriyttävät Tehtävät A E ja B E -kirjat on tarkoitettu oppilaalle, joka tarvitsee tukea kirjoittamisen opettelussa. E-tehtäväkirjat noudattavat pääsääntöisesti perustehtäväkirjojen tehtäviä antaen lisätukea kirjoittamiseen niin, että tehtävät itsessään ohjaavat oikeinkirjoitusta. E-tehtäväkirjoissa tehtäviä on helpotettu ja annettu malleja tehtävän tekemiseen. Selkeä ulkoasu ja suurempi viivasto auttavat myös hahmottamisessa ja motoriikan haasteissa. Tehtävät A E -kirjan mukana tulee erillinen Kirjoitusvihko.

Lue lisää Oivaltajasta: otava.fi/oivaltaja
Lue lisää Tarinoiden aapisesta: otava.fi/tarinoidenaapinen


Katso myös nämä tuotteet