Oivaltaja 1 & Tarinoiden aapisen tehtäväpaketti

Nimeke: Oivaltaja 1 & Tarinoiden aapisen tehtäväpaketti
Tuotetunnus: 6418616241207
Tuotemuoto: Tuotepakkaus
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Ilmestymispäivä: 1.8.2022
Hinta: 62,30 € (56,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Otava
Sarja: Oivaltaja ja Tarinoiden aapinen
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Luokat 1-6
Matematiikka
Äidinkieli ja kirjallisuus
Koulutusaste: Alakoulu
Tehtäväpaketti sisältää painetut Oivaltaja 1a ja 1b -oppikirjat sekä Tarinoiden aapisen tehtäväkirjat A ja B.

Oivaltaja 1a on oivallusta kehittävä alakoulun matematiikan oppikirja. Siinä edetään lukualueella 0−9 ja luodaan matemaattisten perustaitojen pohjaa mm. harjoittelemalla lukukäsitettä, lukujonotaitoja ja hajotelmia. Yhteen- ja vähennyslaskuissa keskitytään ymmärtävään oppimiseen monipuolisten tehtävien avulla. Geometriassa päästään harjoittelemaan mm. viivoittimen käyttöä, kuvioiden tunnistamista ja piirtämistä.

Oivaltaja 1b -kirjassa lukualue laajennetaan 20:een saakka ja tehtävissä jatketaan perustaitojen pohjan rakentamista. Kymmenylitys opitaan toistuvien, ymmärrystä tukevien tehtävätyyppien avulla. Kirjassa perehdytään myös mittaamisen saloihin ja kellonaikoihin. Oivallus-jaksot syventävät kirjan sisältöjä ja opettavat paljon uutta.

Tarinoiden aapisen Tehtävät A on tarkoitettu oppilaalle, joka opettelee lukemaan ja kirjoittamaan. Tehtäväkirjassa harjoitellaan äänteen tunnistamista, kirjainmuodon kirjoittamista, sekä lukemista ja kirjoittamista tavu-, sana- ja virketasolla. Tehtävät A -kirjan mukana tulee erillinen kirjoitusvihko.

Tehtävät B sisältää kielitiedon ja luetunymmärtämisen tehtäviä omina kokonaisuuksinaan, joita opettaja voi käyttää haluamassaan järjestyksessä. Lyhyet ja selkeät opetustekstit tukevat kielitiedon tehtävien tekemistä. Monipuoliset luetunymmärtämisen tehtävät etenevät sanatasolta virketasolle. Kirjan lopussa on lisätehtäviä.

Lue lisää Oivaltajasta: otava.fi/oivaltaja
Lue lisää Tarinoiden aapisesta: otava.fi/tarinoidenaapinen


Katso myös nämä tuotteet