Oivaltaja 1E & Tarinoiden aapisen E-tehtäväpaketti

Nimeke: Oivaltaja 1E & Tarinoiden aapisen E-tehtäväpaketti
Tuotetunnus: 6418616241245
Tuotemuoto: Useista osista koostuva tuote
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Ilmestymispäivä: 1.8.2022
Hinta: 66,10 € (60,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Otava
Sarja: Oivaltaja ja Tarinoiden aapinen
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Luokat 1-6
Erityisopetus
Matematiikka
Äidinkieli ja kirjallisuus
Koulutusaste: Alakoulu
Tehtäväpaketti sisältää painetut Oivaltaja 1a E ja 1b E sekä Tarinoiden aapisen Tehtävät A E ja B E eriyttävään opetukseen.

Oivaltaja 1a on oivallusta kehittävä alakoulun matematiikan oppikirja. Siinä edetään lukualueella 0−9 ja luodaan matemaattisten perustaitojen pohjaa mm. harjoittelemalla lukukäsitettä, lukujonotaitoja ja hajotelmia. Yhteen- ja vähennyslaskuissa keskitytään ymmärtävään oppimiseen monipuolisten tehtävien avulla. Geometriassa päästään harjoittelemaan mm. viivoittimen käyttöä, kuvioiden tunnistamista ja piirtämistä.

Oivaltaja 1b -kirjassa lukualue laajennetaan 20:een saakka ja tehtävissä jatketaan perustaitojen pohjan rakentamista. Kymmenylitys opitaan toistuvien, ymmärrystä tukevien tehtävätyyppien avulla. Kirjassa perehdytään myös mittaamisen saloihin ja kellonaikoihin. Oivallus-jaksot syventävät kirjan sisältöjä ja opettavat paljon uutta.

Oivaltaja 1a E ja 1b E eriyttävät kirjat noudattavat rakenteeltaan peruskirjoja. E-kirjojen tehtävissä oppijoille tarjotaan peruskirjaa enemmän lisätukea. Lisäksi tehtävien pilkkominen ja väljempi sijoittelu antavat aikaa ja rauhaa oppimiselle. Kirjojen lopussa Vahvistus-osioissa harjoitetaan ydintaitoja sekä annetaan ennakoivaa tukea uusien sisältöjen oppimiseen.

Tarinoiden aapisen alaspäin eriyttävät Tehtävät A E ja Tehtävät B E -kirjat on tarkoitettu oppilaalle, joka tarvitsee tukea kirjoittamisen opettelussa. E-tehtäväkirjat noudattavat pääsääntöisesti perustehtäväkirjojen tehtäviä antaen lisätukea kirjoittamiseen niin, että tehtävät itsessään ohjaavat oikeinkirjoitusta. Selkeä ulkoasu ja suurempi viivasto auttavat myös hahmottamisessa ja motoriikan haasteissa. E-tehtäväkirjoissa tehtäviä on helpotettu ja annettu malleja tehtävän tekemiseen. Tehtävät A E -kirjan mukana tulee erillinen Kirjoitusvihko.

Lue lisää Oivaltajasta: otava.fi/oivaltaja
Lue lisää Tarinoiden aapisesta: otava.fi/tarinoidenaapinen


Katso myös näitä tuotteita