Sadie

Summers, Courtney
Nimeke: Sadie
Tekijät: Summers, Courtney (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789512366767
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.10.2019
Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 0ZS9
Kustantaja: Otava
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 300
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Kirjastoluokka: N84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 13
Cold Creekin pienessä kaupungissa 19-vuotias Sadie voi luottaa vain itseensä. Hänen äitinsä jätti Sadien ja tämän pikkusiskon Mattien omilleen, kun tytöt olivat pieniä. Kun Mattie löytyy murhattuna, Sadien koko maailma romahtaa. Poliisilla ei ole epäiltyjä, mutta Sadie on vakuuttunut, että hän tietää tappajan henkilöllisyyden. Nyt hän ei voi levätä ennen kuin on kostanut sisarensa kohtalon. Hinnalla millä hyvänsä.

Radiotoimittaja West McCray omistaa uuden podcastinsa Sadien tarinalle ja yrittää selvittää, mitä oikeastaan tapahtui. Tunsiko Sadie murhaajan? Saiko hän ikinä syyllisen kiinni?

Sadie on selkäpiitä värisyttävä YA-trilleri, joka on myyty jo 18 maahan. Teos voitti Odyssey-äänikirjapalkinnon ja oli ehdolla Goodreads Choice Awardille. Sadie on myös Edgar-palkintoehdokas. Kirjan rakenne on koukuttava: Westin podcast tarjoaa laajemman kontekstin Sadien määrätietoiselle ajojahdille, ja Sadien oma ääni täyttää puuttuvat palapelin palaset, joita West yrittää sovittaa kohdilleen.

Kanadalainen Courtney Summers (s. 1986) on julkaissut useita kehuttuja YA-romaaneja, joista ensimmäinen julkaistiin, kun hän oli vasta 22. Hänet tunnetaan särmikkäistä naishahmoistaan. Summers jakaa aikansa pianon, kameran ja tekstinkäsittelyohjelman välillä.


Katso myös näitä tuotteita