Siivellä eläjä — Kohtaamisia enkeleiden kanssa

Reijo Mäen Novellikirjailija Luusalmi, ; Ranin, Martti
Nimeke: Siivellä eläjä — Kohtaamisia enkeleiden kanssa
Tekijät: Reijo Mäen Novellikirjailija Luusalmi, (Kirjoittaja)
Ranin, Martti (Lukija)
Tuotetunnus: 9789511390350
Tuotemuoto: Ladattava äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 16.4.2021
Hinta: 15,30 € (13,91 € alv 0 %)


Kust. tuotetunnus: 13AD
Kustantaja: Otava
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 4t 31m 0s
Tuoteryhmät: Romaanit
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Novellikirjailija Luusalmi - Vares-kirjojen rakastettu renttu - nousee viimein pääosaan, jota on hartaasti odottanut. Elämän ja ihmissuhteiden ongelmat ratkeavat, kun huuruisten pikkutuntien taiteilija tuo viestin enkeleiltä.

Näkijä tuo tietoa rajan takaa, joskus Raisiosta saakka. Ajatuksen siivin ja mersutaksilla pääsee paikkoihin, joissa maalattusuisten naisten kikatus on jatkuvaa kuin tinnitus ikäroudarin päässä. Suuren myllärin kauhasta Luusalmi annostelee elämänviisautta lajitovereilleen, erikoisaloinaan taiteilija- ja sukupuolielämän ongelmat. Enkelit ilmaantuvat arvaamatta ja monissa höyhenissä, niiden siivelle on köyhän kirjailijan hyvä hypätä.

Pakollista luettavaa Vares-faneille ja kaikille turkulaisen baarifilosofian ystäville. Siivellä eläminen on kuluttavaa puuhaa, mutta mitäpä taiteilija ei tekisi yhteisönsä hyväksi.

“Minä en tule ikinä kertomaan tämän kirjan tekijän nimeä - en rippituolissa, en raipparangaistuksen uhan alla enkä edes parabellumin piippu ohimolla. Mutta voin helpottaa arvuutteluja poistamalla epäiltyjen listalta yhden nimen. Tätä kirjaa ei ole kirjoittanut R. Mäki.” - Reijo Mäki


Katso myös nämä tuotteet