Steve Jobs

Isaacson, Walter; Raivio, Jyri
Nimeke: Steve Jobs
Tekijät: Isaacson, Walter (Kirjoittaja)
Raivio, Jyri (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789511272175
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Hinta: 12,80 € (11,64 € alv 0 %)


Kust. tuotetunnus: 0AHY
Kustantaja: Otava
Sarja: Seven
Painos: 2. painos, 2016
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 631
Tuoteryhmät: Seven-pokkarit
Yleinen kirjallisuus
Kirjastoluokka: T99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Kansalliskirjaston asiasanat: elämäkerrat, yritysjohtajat, yrittäjät, tietotekniikkayritykset, tieto- ja viestintätekniikka, atk-ala, tietotekniikka-ala, yritykset, Yhdysvallat, Jobs, Steve, Apple (yhtiö)
Ladattava äänikirja, 2021
MP3
22,40 €

E-kirja, 2011
EPUB
5,00 €

Steve Jobs oli digiajan ikoni, luova hullu ja aikamme vallankumouksellisin yritysjohtaja Steve Jobs onnistui Applen toiminnassa yhdistämään luovan mielikuvituksen ja insinööritaidot ennennäkemättömäksi menestystarinaksi.

Huimat ideat muuntuivat tuotteiksi, jotka mullistivat useita teollisuudenaloja tietokone- ja musiikkiteollisuudesta matkapuhelimiin ja digitaaliseen kustantamiseen. Jobsin innovaatiot vaikuttavat ihmisten elämään kaikkialla maailmassa.

Elämäkerta perustuu kahden vuoden aikana tehtyihin kymmeniin Jobsin itsensä sekä perheenjäsenten, ystävien, vihamiesten, kilpailijoiden ja kollegoiden haastatteluihin. Haastateltujen kertomasta välittyy kaunistelematon kuva Jobsin poikkeuksellisesta persoonasta.

Särmikäs Jobs saattoi ajaa ihmiset ympärillään raivoon ja epätoivoon, mutta myös huippusuorituksiin. Hänen pakkomielteensä, taiteellisuutensa, intohimonsa ja kunnianhimonsa näkyivät niin hänen johtamistyylissään kuin yksityiselämässään.

Teoksen kirjoittaja Walter Isaacson on yhdysvaltalaisen Aspen Instituten toimitusjohtaja. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa CNN-kanavan toimitusjohtajana sekä päätoimittajana Time-lehdessä.


Katso myös nämä tuotteet