Tarinoiden lukukirja ja S2-tehtävät -paketti

Nimeke: Tarinoiden lukukirja ja S2-tehtävät -paketti
Tuotetunnus: 6418616241078
Tuotemuoto: Tuotepakkaus
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Ilmestymispäivä: 1.8.2022
Hinta: 64,90 € (59,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Otava
Sarja: Tarinoiden lukukirja
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Luokat 1-6
Äidinkieli ja kirjallisuus
Kirjastoluokka: P88.2 Suomen kieli
Paketti sisältää painetun Tarinoiden lukukirjan sekä Tarinoiden lukukirja Tehtävät A S2- ja Tehtävät B S2-kirjat suomea toisena kielenä opetteleville oppilaille.

Tarinoiden lukukirjan nykyaikainen ja oppilasta kiinnostava teksti- ja kuvamaailma tukee monilukutaidon oppimista. Erilaiset tietoaukeamat kuvineen innostavat tietotekstien pariin. Monipuoliset lastenkirjavinkit houkuttelevat kirjallisuuden ääreen. Tarinoiden lukukirja antaa vankan pohjan lukutaidolle ja valmiuksia lukea erilaisia tekstejä.

Lukukirja eriyttää vahvasti alas- ja ylöspäin: lukemista on tarpeeksi eritasoisille lukijoille ja kaikki voivat työskennellä saman aukeaman äärellä omalla taitotasollaan. Opettajan on helppo eriyttää jokaisen aukeaman avulla: vasemmalla puolella on aina alaspäin eriyttävä osuus ja oikealla ylöspäin eriyttävät tekstit. Myös sanatason lukija otetaan huomioon.

Tehtäväkirjat on jaettu kielitiedon ja luetunymmärtämisen kokonaisuuksiin, joita opettaja voi edetä haluamassaan järjestyksessä. Tehtäväkirjoja ei ole sidottu lukukirjan teksteihin, vaan niitä voi käyttää itsenäisesti. Opetettava asia kerrotaan opetuslaatikossa, ja tehtävät vaikeutuvat asteittain. Toistuvien tehtävätyyppien avulla oppilas pystyy itsenäiseen työskentelyyn.

Eriyttävät tehtäväkirjat noudattavat peruskirjojen rakennetta ja sivunumerointia. S2-kirjoissa oppilasta tuetaan mallinnoksilla, sana- ja kuvatuen avulla sekä helpotetulla sanastolla. Sanastoharjoitukset vahvistavat arjen sanavarastoa.

Tehtävät A S2-kirjan mukana tulee Kirjoitusvihko, jossa kerrataan kirjainmuotoja ja harjoitellaan virkkeen oikeinkirjoitusta.


Katso myös nämä tuotteet