Tarinoiden lukukirja ja tehtävät -paketti

Nimeke: Tarinoiden lukukirja ja tehtävät -paketti
Tuotetunnus: 6418616241054
Tuotemuoto: Useista osista koostuva tuote
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Ilmestymispäivä: 1.8.2022
Hinta: 68,80 € (62,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Otava
Sarja: Tarinoiden lukukirja
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Luokat 1-6
Äidinkieli ja kirjallisuus
Kirjastoluokka: P88.2 Suomen kieli
Koulutusaste: Alakoulu
Paketti sisältää painetun Tarinoiden lukukirjan sekä Tarinoiden lukukirja Tehtävät A- ja Tehtävät B -kirjat.

Tarinoiden lukukirjan nykyaikainen ja oppilasta kiinnostava teksti- ja kuvamaailma tukee monilukutaidon oppimista. Erilaiset tietoaukeamat kuvineen innostavat tietotekstien pariin. Monipuoliset lastenkirjavinkit houkuttelevat kirjallisuuden ääreen. Tarinoiden lukukirja antaa vankan pohjan lukutaidolle ja valmiuksia lukea erilaisia tekstejä.

Lukukirja eriyttää vahvasti alas- ja ylöspäin: lukemista on tarpeeksi eritasoisille lukijoille ja kaikki voivat työskennellä saman aukeaman äärellä omalla taitotasollaan. Opettajan on helppo eriyttää jokaisen aukeaman avulla: vasemmalla puolella on aina alaspäin eriyttävä osuus ja oikealla ylöspäin eriyttävät tekstit. Myös sanatason lukija otetaan huomioon.

Tarinoiden lukukirjan tehtäväkirjat A ja B on jaettu kielitiedon ja luetunymmärtämisen kokonaisuuksiin, joita opettaja voi edetä haluamassaan järjestyksessä. Tehtäväkirjoja ei ole sidottu lukukirjan teksteihin vaan niitä voi käyttää itsenäisesti. Opetettava asia kerrotaan napakassa opetuslaatikossa, ja tehtävät vaikeutuvat asteittain. Toistuvien tehtävätyyppien avulla oppilas pystyy itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävät A -kirjan mukana tulee Kirjoitusvihko, jossa kerrataan kirjainmuotoja ja harjoitellaan virkkeen oikeinkirjoitusta.


Katso myös näitä tuotteita