Tulevaisuuskirja — Metodi seuraavan aikakauden ymmärtämiseen

Wilenius, Markku
Nimeke: Tulevaisuuskirja — Metodi seuraavan aikakauden ymmärtämiseen
Tekijät: Wilenius, Markku (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789511308775
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Ilmestymispäivä: 15.12.2016
Hinta: 30,40 € (27,64 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 0JNV
Kustantaja: Otava
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 238
Tuoteryhmät: Muut tietokirjat
Yleinen kirjallisuus
Tietokirjat
Yhteiskunta, politiikka ja talous
Kirjastoluokka: 30.111 Yhteiskunnallinen futurologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tulevaisuus, ennustettavuus, ennakointi, ennusteet, skenaariot, yhteiskuntakehitys, talous, kehitys, tulevaisuudentutkimus
Avainsanat: luonnonvarat, ekotehokkuus, ikääntyminen, talouskasvu, muutos, raaka-ainevarat, taloudellinen kehitys, kestävä kehitys, tulevaisuudentutkimus, väestönkehitys
Mitä on tulossa? Mitä tapahtuu finanssikriisin jälkeen? Mitkä alat nousevat, mitkä laskevat? Mitä tapahtuu yhteiskunnalle, taloudelle, kulttuurille ja ihmiselle kaiken tämän keskellä? Professori Markku Wilenius on kirjoittanut Tulevaisuuskirjan yhteiskunnan murroksesta ja seuraavasta aikakaudesta.

Wilenius toimii Turun yliopiston kauppakorkeakoulun tulevaisuuden tutkimuksen professorina. Hän on tehnyt 20 vuotta töitä tulevaisuuden tutkimuksen, opetuksen ja kehittämisen parissa. Wilenius on pidetty luennoitsija, joka on toiminut yritysten ja julkisen sektorin neuvonantajana niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Tulevaisuuskirjassa hän perustaa näkemyksensä tutkimukseensa yhteiskunnan pitkistä aalloista. Hän osoittaa, kuinka uusi, kuudes aalto haastaa nykyiset instituutiomme ja toimintamallimme. Se pakottaa meidät arvioimaan myös omia arvojamme.

Kirjan esipuheen on kirjoittanut Outotecin toimitusjohtaja Pertti Korhonen.


Katso myös näitä tuotteita