Tuottajan käsikirja

Saksala, Elina
Nimeke: Tuottajan käsikirja
Tekijät: Saksala, Elina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789520112431
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 28.1.2016
Hinta: 8,10 € (7,36 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 0ENE
Kustantaja: Otava
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 240
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Taide ja musiikki
Kirjastoluokka: 77 NÄYTTÄMÖTAIDE. ELOKUVATAIDE
Tuottajan toimenkuva on laaja ja kirjava, työskenteli hän sitten mediassa tai kulttuurialalla. Tuottaja on hankkeensa hallinnollinen, psykologinen ja toisinaan taiteellinenkin johtaja. Työ vaatii luovuutta, käytännöllisyyttä, jämäkkää johtamistaitoa, sosiaalisia taitoja, projektinhallintaa, neuvottelutaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä.

Tämä käsikirja soveltuu sekä kokeneemmille tuottajille että vasta ammattiin opiskeleville. Useat eturivin tuottajat tarjoavat lukijalle kokemuksiaan ja näkemyksiään työstään elokuvan, tanssin, musiikin, ihmisoikeustyön, lastenkulttuurin ja median maailmasta. Teos sisältää runsaasti erilaisia menetelmiä, joita tuottaja voi hyödyntää tiimin työskentelyn tukemisessa mediasta tai toimialasta riippumatta.

Teoksen keskeistä sisältöä ovat tuottajan ammattikuva ja eri tehtävät, joissa tuottajat työskentelevät. Lisäksi pureudutaan tuotekehitykseen: ideointiin ja erilaisiin metodeihin sekä brändäykseen, markkinointiin, kansainvälisten kontaktien hankkimiseen sekä projektinhallinnan metodeihin ja riskien hallintaan. Lisäksi aiheita ovat talous, laki, turvallisuus ja tekijänoikeudet.


Katso myös nämä tuotteet