Eroon makeanhimosta — Näin vapaudut sokerikoukusta

Viio, Leeni
Nimeke: Eroon makeanhimosta — Näin vapaudut sokerikoukusta
Tekijät: Viio, Leeni (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523007932
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 7.1.2021
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 16U5
Kustantaja: Otava
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 347
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Filosofia, psykologia, terveys ja kasvatus
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
Avainsanat: elämäntapa, elämäntapamuutos, herkuttelu, makeanhimo, paino-ongelmat, painonhallinta, ravitsemus, riippuvuus, sokeri, sokerikoukku, sokerinhimo, sokeririippuvuus, tietokirja
Äänikirja, 2021
MP3
33,60 €

Käytännöllinen tietokirja auttaa saavuttamaan elämäntavan, jossa liiallista sokeria ei edes kaipaa.

Miksi kaksi palaa suklaata ei riitä, vaan koko levy katoaa kuin huomaamatta? Pitäisikö sokerista luopua kokonaan vai voiko sitä käyttää kohtuudella? Onko sokerikoukkua edes olemassa vai onko se pelkkää heikon itsekurin selittelyä? Herkkulakko tarjoaa makeanhimoon vain tilapäisen ratkaisun, jonka jälkeen karkkihylly kutsuu taas.

Eroon makeanhimosta ohjaa pysyvään elämänmuutokseen selvittämällä, mistä makeanhimo johtuu, mikä sitä pitää yllä ja mikä saa sen tiukentamaan otettaan, kun kaikki keinot on jo kokeiltu. Käytännöllisessä ja kannustavassa teoksessa tutustutaan kymmeneen makeanhimon syyhyn vääränlaisesta ravinnosta stressiin ja väsymyksestä suoliston epätasapainoon. Jos esimerkiksi epäsäännöllinen ateriarytmi aiheuttaa makeanhimoa, sitä vastaan on turha taistella pelkällä itsekurilla. Tutkittuun tietoon ja testattuun käytäntöön perustuva kirja ohjaa kohti elämää, jota sokerinhimo ei hallitse.

VTM, sosiologi Leeni Viio (s. 1984) on makeanhimoon perehtynyt diplomiravintoneuvoja. Työssään hän auttaa löytämään tasapainoisen elämäntavan, jolla korvata lyhytaikaiset kuurit ja kitudieetit. Hän tietää, mistä puhuu: kymmenen vuotta sitten karkkipussi oli Viion jokapäiväinen kaveri, kunnes hän löysi elämäntavan, jota makeanhimo ei enää hallitse.


Katso myös näitä tuotteita