Sikke ja Lieminen Toscanassa
Sumari, Sikke; Luomanen, JaakkoTuotetiedot
Nimeke: | Sikke ja Lieminen Toscanassa |
Tekijät: | Sumari, Sikke (Kirjoittaja) Luomanen, Jaakko (Kirjoittaja) Luomanen, Yulia (Valokuvaaja) |
Tuotetunnus: | 9789511513315 |
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja |
Saatavuus: | Tulossa 9.10.2025. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää. |
Ilmestymispäivä: | 9.10.2025 |
Hinta: | 41,70 € (36,58 € alv 0 %) |
Kust. tuotetunnus: | 1MML |
Kustantaja: | Otava |
Painos: | 1. painos, 2025 |
Julkaisuvuosi: | 2025 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 180 |
Tuoteryhmät: | Yleinen kirjallisuus Tietokirjat Ruoka ja juoma |
Kirjastoluokka: | 68.25 Eri maiden ja alueiden ruokalajit ja ruokakulttuuri |
Avainsanat: | ruokaohjeet, Toscana, ruoanvalmistus, Italia, pasta, salaatit, jälkiruoat, liharuoat, kasvisruoat |
Keittiön kautta Toscanan sydämeen.
Italian sydän, vehreä Toscana, on hyvän ruoan ja viinin tyyssija. Vihannes- ja viinitarhojen runsaista sadoista loihditaan vuosisataisia perinteitä kunnioittavia herkullisia aterioita. Toscanaan kotiutuneet Sikke ja Lieminen ovat maistelleet, tutkineet ja kokkailleet sydämensä kyllyydestä, ja tuloksena on yli 70 herkullista ruokaohjetta.
Kirjan reseptit on jaettu viiteen lukuun alkupaloista jälkiruokiin: Antipasti, Primi, Secondi, Contorni ja Dolci. Reseptejä täydentävät eloisat makumuistot ja ruokiin liittyvät tarinat sekä vinkit toscanalaiseen ruokakulttuuriin. Kirjassa käytettäviä raaka-aineita tai niille sopivia korvikkeita saa kaikkialta Suomesta.
Italian sydän, vehreä Toscana, on hyvän ruoan ja viinin tyyssija. Vihannes- ja viinitarhojen runsaista sadoista loihditaan vuosisataisia perinteitä kunnioittavia herkullisia aterioita. Toscanaan kotiutuneet Sikke ja Lieminen ovat maistelleet, tutkineet ja kokkailleet sydämensä kyllyydestä, ja tuloksena on yli 70 herkullista ruokaohjetta.
Kirjan reseptit on jaettu viiteen lukuun alkupaloista jälkiruokiin: Antipasti, Primi, Secondi, Contorni ja Dolci. Reseptejä täydentävät eloisat makumuistot ja ruokiin liittyvät tarinat sekä vinkit toscanalaiseen ruokakulttuuriin. Kirjassa käytettäviä raaka-aineita tai niille sopivia korvikkeita saa kaikkialta Suomesta.