Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Tuominen, SakuTuotetiedot
Nimeke: | Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta | ||
Tekijät: | Tuominen, Saku (Kirjoittaja) Karlsson, Sara (Valokuvaaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789511342977 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Varastotuote, saatavilla | ||
Hinta: | 40,60 € (36,91 € alv 0 %) | ||
|
|||
Lisätiedot
Kust. tuotetunnus: | 0TR8 |
Kustantaja: | Otava |
Painos: | 2021 |
Julkaisuvuosi: | 2019 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 369 |
Tuoteryhmät: | Yleinen kirjallisuus Tietokirjat Ruoka ja juoma |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | ruoka, ruoanvalmistus, raaka-aineet, ruokakulttuuri, ruokatottumukset, ravitsemuskäyttäytyminen |
Avainsanat: | ravintolat, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, terveellisyys, viinit |
Muut formaatit tai variantit
E-kirja, 2021 EPUB |
32,00 €
|
|
Äänikirja, 2021 MP3 |
33,60 €
|
Esittelyteksti
Erilainen ruokakirja.
Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin.
Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.
Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin.
Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.