Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Tuominen, SakuTuotetiedot
| Nimeke: | Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta | ||
| Tekijät: | Tuominen, Saku (Kirjoittaja) Tuominen, Saku (Lukija) |
||
| Tuotetunnus: | 9789511439622 | ||
| Tuotemuoto: | Äänikirja | ||
| Saatavuus: | Heti ladattavissa | ||
| Ilmestymispäivä: | 15.12.2021 | ||
| Hinta: | 34,90 € (30,61 € alv 0 %) | ||
|
|||
| Kust. tuotetunnus: | 1BKB |
| Kustantaja: | Otava |
| Painos: | 1. painos, 2021 |
| Julkaisuvuosi: | 2021 |
| Kieli: | suomi |
| Tiedostoformaatti: | MP3 |
| Suojaustapa: | Vesileima |
| Kesto: | 4t 52m 0s |
| Tuoteryhmät: | Yleinen kirjallisuus Tietokirjat Sähkökirjat ja äänikirjat Ruoka ja juoma Tietokirjat Ruoka ja juoma |
| Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
| Avainsanat: | ruoanvalmistus, ruokaohjeet, ruokakulttuuri, ravintolat, viinit, terveellisyys |
Muut formaatit tai variantit
|
Kovakantinen kirja, 2021 |
42,10 €
|
|
E-kirja, 2021 EPUB |
33,20 €
|
Erilainen ruokakirja.
Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin.
Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.
Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin.
Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.
Lukemisen keinot
- Ei tietoa siitä, voiko ulkoasua mukauttaa
- Ei tietoa tukeeko muita kuin näköön perustuvia tapoja lukea
- Sisältää äänitteitä
Vaaratekijät
- Ei vaaratekijöitä


