Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta

Tuominen, Saku
Nimeke: Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Tekijät: Tuominen, Saku (Kirjoittaja)
Karlsson, Sara (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789511439615
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.11.2021
Hinta: 33,20 € (29,12 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 1BKA
Kustantaja: Otava
Painos: 1. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 370
Tuoteryhmät: Yleinen kirjallisuus
Tietokirjat
Sähkökirjat ja äänikirjat
Ruoka ja juoma
Tietokirjat
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
Avainsanat: ruoanvalmistus, ruokaohjeet, ruokakulttuuri, ravintolat, viinit, terveellisyys
Kovakantinen kirja, 2021

42,10 €

Äänikirja, 2021
MP3
34,90 €

Erilainen ruokakirja.

Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin.

Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.


Lukemisen keinot

  • Ei tietoa siitä, voiko ulkoasua mukauttaa
  • Ei kokonaan luettavissa ruudunlukuohjelmalla tai pistenäytöllä
  • Ei tietoa äänitteistä

Vaaratekijät

  • Ei vaaratekijöitä

Yhteenveto saavutettavuudesta

  • Saavutettavuus ei tiedossa

Katso myös näitä tuotteita