Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta

Tuominen, Saku; Karlsson, Sara
Nimeke: Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Tekijät: Tuominen, Saku (Kirjoittaja)
Karlsson, Sara (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789511439615
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.11.2021
Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 1BKA
Kustantaja: Otava
Painos: 1. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 370
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Ruoka ja juoma
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
Äänikirja, 2021
MP3
24,00 €

Kovakantinen kirja, 2021

40,60 €

Erilainen ruokakirja.

Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin.

Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.


Katso myös nämä tuotteet