Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Tuominen, SakuTuotetiedot
Nimeke: | Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta | ||
Tekijät: | Tuominen, Saku (Kirjoittaja) Karlsson, Sara (Valokuvaaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789511439615 | ||
Tuotemuoto: | E-kirja, EPUB | ||
Saatavuus: | Heti ladattavissa | ||
Ilmestymispäivä: | 15.11.2021 | ||
Hinta: | 32,00 € (29,09 € alv 0 %) | ||
|
|||
Lisätiedot
Kust. tuotetunnus: | 1BKA |
Kustantaja: | Otava |
Painos: | 1. painos, 2021 |
Julkaisuvuosi: | 2021 |
Kieli: | suomi |
Tiedostoformaatti: | EPUB |
Suojaustapa: | Vesileima |
Sivumäärä: | 370 |
Tuoteryhmät: | Tietokirjat Ruoka ja juoma |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
Avainsanat: | ruoanvalmistus, ruokaohjeet, ruokakulttuuri, ravintolat, viinit, terveellisyys |
Muut formaatit tai variantit
Kovakantinen kirja, 2021 |
40,60 €
|
|
Äänikirja, 2021 MP3 |
33,60 €
|
Esittelyteksti
Erilainen ruokakirja.
Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin.
Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.
Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin.
Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.