Kalankäsittelyn opas — Anatomia, tekniikat, välineet
Yrjölä, SakkeTuotetiedot
Nimeke: | Kalankäsittelyn opas — Anatomia, tekniikat, välineet | ||
Tekijät: | Yrjölä, Sakke (Kirjoittaja) Yrjölä, Sakke (Kuvittaja) Yrjölä, Sakke (Valokuvaaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789511347194 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Varastotuote, saatavilla | ||
Ilmestymispäivä: | 30.4.2020 | ||
Hinta: | 38,50 € (35,00 € alv 0 %) | ||
|
|||
Lisätiedot
Kust. tuotetunnus: | 0UHN |
Kustantaja: | Otava |
Painos: | 2020 |
Julkaisuvuosi: | 2020 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 176 |
Tuoteryhmät: | Yleinen kirjallisuus Tietokirjat Luonto ja harrasteet |
Kirjastoluokka: | 58.14 Kalat |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | kala (elintarvikkeet), kalat, lajit, anatomia, käsittely, fileointi, työvälineet, ruoanvalmistus, kalaruoat, kalastus |
Avainsanat: | fileointi, kalastus, ruoanvalmistus |
Esittelyteksti
Opi käsittelemään kalasaalis
Upeasti kuvitettu kotimainen tietokirja opastaa hyödyntämään lähirantojen saaliit. Kaikki Suomessa esiintyvät kalalajit ovat syötäviä. 20 kalalajin yksityiskohtaisesti piirretty ruotorakenne auttaa mökkirannan perkaajaa leikkaamaan tervellisestä villikalasta parhaat palat käyttöön. Kuinka sorva tai särkikala fileoidaan? Mitä tehdään pienen lahnan ruodoille? Kokenut kalastaja myös paljastaa kirjassa parhaat kalareseptinsä.
Upeasti kuvitettu kotimainen tietokirja opastaa hyödyntämään lähirantojen saaliit. Kaikki Suomessa esiintyvät kalalajit ovat syötäviä. 20 kalalajin yksityiskohtaisesti piirretty ruotorakenne auttaa mökkirannan perkaajaa leikkaamaan tervellisestä villikalasta parhaat palat käyttöön. Kuinka sorva tai särkikala fileoidaan? Mitä tehdään pienen lahnan ruodoille? Kokenut kalastaja myös paljastaa kirjassa parhaat kalareseptinsä.