Kalankäsittelyn opas — Anatomia, tekniikat, välineet

Yrjölä, Sakke
Nimeke: Kalankäsittelyn opas — Anatomia, tekniikat, välineet
Tekijät: Yrjölä, Sakke (Kirjoittaja)
Yrjölä, Sakke (Kuvittaja)
Yrjölä, Sakke (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789511347194
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Ilmestymispäivä: 30.4.2020
Hinta: 38,50 € (35,00 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 0UHN
Kustantaja: Otava
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 176
Tuoteryhmät: Yleinen kirjallisuus
Tietokirjat
Luonto ja harrasteet
Kirjastoluokka: 58.14 Kalat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kala (elintarvikkeet), kalat, lajit, anatomia, käsittely, fileointi, työvälineet, ruoanvalmistus, kalaruoat, kalastus
Avainsanat: fileointi, kalastus, ruoanvalmistus
Opi käsittelemään kalasaalis

Upeasti kuvitettu kotimainen tietokirja opastaa hyödyntämään lähirantojen saaliit. Kaikki Suomessa esiintyvät kalalajit ovat syötäviä. 20 kalalajin yksityiskohtaisesti piirretty ruotorakenne auttaa mökkirannan perkaajaa leikkaamaan tervellisestä villikalasta parhaat palat käyttöön. Kuinka sorva tai särkikala fileoidaan? Mitä tehdään pienen lahnan ruodoille? Kokenut kalastaja myös paljastaa kirjassa parhaat kalareseptinsä.


Katso myös näitä tuotteita