Nimeke: | Kalankäsittelyn opas — Anatomia, tekniikat, välineet | ||
Tekijät: | Yrjölä, Sakke (Kirjoittaja) Yrjölä, Sakke (Kuvittaja) Yrjölä, Sakke (Valokuvaaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789511347194 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Varastotuote, saatavilla | ||
Ilmestymispäivä: | 30.4.2020 | ||
Hinta: | 38,50 € (35,00 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kust. tuotetunnus: | 0UHN |
Kustantaja: | Otava |
Painos: | 2020 |
Julkaisuvuosi: | 2020 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 176 |
Tuoteryhmät: | Yleinen kirjallisuus Tietokirjat Luonto ja harrasteet |
Kirjastoluokka: | 58.14 Kalat |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | kala (elintarvikkeet), kalat, lajit, anatomia, käsittely, fileointi, työvälineet, ruoanvalmistus, kalaruoat, kalastus |
Avainsanat: | fileointi, kalastus, ruoanvalmistus |