Kemiaa keittiössä
Hopia, AnuTuotetiedot
| Nimeke: | Kemiaa keittiössä | ||
| Tekijät: | Hopia, Anu (Kirjoittaja) Kinnunen, Hanna (Lukija) |
||
| Tuotetunnus: | 9789511427889 | ||
| Tuotemuoto: | Äänikirja | ||
| Saatavuus: | Heti ladattavissa | ||
| Ilmestymispäivä: | 23.5.2022 | ||
| Hinta: | 34,90 € (30,61 € alv 0 %) | ||
|
|||
| Kust. tuotetunnus: | 19U1 |
| Kustantaja: | Otava |
| Painos: | 2022 |
| Julkaisuvuosi: | 2022 |
| Kieli: | suomi |
| Tiedostoformaatti: | MP3 |
| Suojaustapa: | Vesileima |
| Kesto: | 6t 14m 0s |
| Tuoteryhmät: | Yleinen kirjallisuus Tietokirjat Sähkökirjat ja äänikirjat Luonto Tietokirjat Luonto |
| Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
| Avainsanat: | elintarvikekemia, ruoka-aineet, elintarvikkeet, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, molekyyligastronomia |
Kun ymmärrät ruoanlaiton kemiaa, sinusta tulee parempi kokki.
Miksi ruoka ei maistu ilman rasvaa? Mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Kuinka karamellin rakenne muistuttaa lasia? Miten saat majoneesin onnistumaan?
Anu Hopia vastaa kaikkiin näihin kysymyksiin inspiroivassa teoksessaan, joka perustuu Tiede-lehdessä julkaistuun Kemistin keittiössä -palstaan.
Miksi ruoka ei maistu ilman rasvaa? Mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Kuinka karamellin rakenne muistuttaa lasia? Miten saat majoneesin onnistumaan?
Anu Hopia vastaa kaikkiin näihin kysymyksiin inspiroivassa teoksessaan, joka perustuu Tiede-lehdessä julkaistuun Kemistin keittiössä -palstaan.
Lukemisen keinot
- Ei tietoa siitä, voiko ulkoasua mukauttaa
- Ei tietoa tukeeko muita kuin näköön perustuvia tapoja lukea
- Sisältää äänitteitä
Vaaratekijät
- Ei vaaratekijöitä


