Kemiaa keittiössä

Hopia, Anu
Nimeke: Kemiaa keittiössä
Tekijät: Hopia, Anu (Kirjoittaja)
Kinnunen, Hanna (Lukija)
Tuotetunnus: 9789511427889
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 23.5.2022
Hinta: 34,90 € (30,61 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 19U1
Kustantaja: Otava
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 6t 14m 0s
Tuoteryhmät: Yleinen kirjallisuus
Tietokirjat
Sähkökirjat ja äänikirjat
Luonto
Tietokirjat
Luonto
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
Avainsanat: elintarvikekemia, ruoka-aineet, elintarvikkeet, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, molekyyligastronomia
Kun ymmärrät ruoanlaiton kemiaa, sinusta tulee parempi kokki.

Miksi ruoka ei maistu ilman rasvaa? Mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Kuinka karamellin rakenne muistuttaa lasia? Miten saat majoneesin onnistumaan?

Anu Hopia vastaa kaikkiin näihin kysymyksiin inspiroivassa teoksessaan, joka perustuu Tiede-lehdessä julkaistuun Kemistin keittiössä -palstaan.


Lukemisen keinot

  • Ei tietoa siitä, voiko ulkoasua mukauttaa
  • Ei tietoa tukeeko muita kuin näköön perustuvia tapoja lukea
  • Sisältää äänitteitä

Vaaratekijät

  • Ei vaaratekijöitä

Katso myös näitä tuotteita