Oivaltaja 1 & Tarinoiden aapinen ja E-tehtävät -paketti

Nimeke: Oivaltaja 1 & Tarinoiden aapinen ja E-tehtävät -paketti
Tuotetunnus: 6418616241160
Tuotemuoto: Tuotepakkaus
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Ilmestymispäivä: 1.8.2022
Hinta: 89,90 € (81,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Otava
Sarja: Oivaltaja ja Tarinoiden aapinen
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Luokat 1-6
Erityisopetus
Matematiikka
Äidinkieli ja kirjallisuus
Paketti sisältää painetut Oivaltaja 1a- ja 1b-oppikirjat sekä Tarinoiden aapisen ja aapisen eriyttävät tehtäväkirjat A E ja B E.

Oivaltaja 1a-kirjassa edetään lukualueella 0−9 ja luodaan matemaattisten perustaitojen pohjaa mm. harjoittelemalla lukukäsitettä, lukujonotaitoja ja hajotelmia. Yhteen- ja vähennyslaskuissa keskitytään ymmärtävään oppimiseen monipuolisten tehtävien avulla. Geometriassa harjoitellaan mm. viivoittimen käyttöä, kuvioiden tunnistamista ja piirtämistä.

Oivaltaja 1b -kirjassa rauhallinen tahti ja monipuoliset matematiikan tehtävät jatkuvat. Lukualue laajennetaan 20:een saakka ja tehtävissä jatketaan perustaitojen pohjan rakentamista. Kirjassa perehdytään mittaamisen saloihin ja kellonaikoihin.

Tarinoiden aapinen kutkuttaa mielikuvitusta ja tarjoaa monenlaista luettavaa niin lukemisen alkutaipaleella kulkeville kuin pitkien tekstienkin parissa viihtyville. Tarinat on kirjoittanut lastenkirjailija Hannele Lampela, ja niissä seikkailee kolme uteliasta lasta ja suloisen hurja Mumu-hahmo. Tarinoiden aapinen luo vahvan pohjan luku- ja kirjoitustaidolle lasta kiinnostavien teemojen kautta.

Alaspäin eriyttävät aapisen E-tehtäväkirjat on tarkoitettu oppilaalle, joka tarvitsee tukea kirjoittamisen opettelussa. Eriyttävät tehtäväkirjat noudattavat pääsääntöisesti perustehtäväkirjojen tehtäviä antaen lisätukea kirjoittamiseen niin, että tehtävät itsessään ohjaavat oikeinkirjoitusta. Selkeä ulkoasu ja suurempi viivasto auttavat myös hahmottamisessa ja motoriikan haasteissa. Tehtävät A E -kirjan mukana tulee erillinen Kirjoitusvihko.


Katso myös nämä tuotteet