Ripaus kurkumaa — Lähi-idän keittiö
Viyan, GelawejTuotetiedot
Nimeke: | Ripaus kurkumaa — Lähi-idän keittiö | ||
Tekijät: | Viyan, Gelawej (Kirjoittaja) | ||
Tuotetunnus: | 9789511466376 | ||
Tuotemuoto: | E-kirja, EPUB, Reflowable / Mukautuva sivutus | ||
Saatavuus: | Heti ladattavissa | ||
Ilmestymispäivä: | 15.3.2023 | ||
Hinta: | 32,00 € (29,09 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kust. tuotetunnus: | 1FDF |
Kustantaja: | Otava |
Painos: | 2023 |
Julkaisuvuosi: | 2023 |
Kieli: | suomi |
Tiedostoformaatti: | EPUB |
Suojaustapa: | Vesileima |
Sivumäärä: | 144 |
Tuoteryhmät: | Tietokirjat Ruoka ja juoma |
Kirjastoluokka: | 68.25 Eri maiden ja alueiden ruokalajit ja ruokakulttuuri |
Avainsanat: | reseptit, ruokaohjeet, ruoanvalmistus, Lähi-itä, Kurdistan, kasvisruoka, ruokakulttuuri |
Muut formaatit tai variantit
Kovakantinen kirja, 2023 |
38,50 €
|
Vastustamatonta kasvisruokaa Lähi-idästä.
Ripaus kurkumaa -ruokablogista tutun Gelawej Viyanin keittiössä valmistuu ihania Lähi-idän ruokia, jotka lumoavat lempeillä ja tulisilla mauillaan ja herkullisilla tuoksuillaan. Monet ruoista yhdistelevät hapanta ja makeaa. Makumaailmaa ryydittävät pippurit, kurkuma, sahrami ja minttu, sekä tietysti ruusuvesi ja granaattiomena.
Kirjan 60 ohjeella valmistuvat mezet, salaatit, keitot, täytetyt kasvikset sekä pata- ja riisiruoat - unohtamatta suussasulavia baklavia ja kakkuja.
Mukana on tarinoita ja makumuistoja Gelawej'n lapsuuden Kurdistanista, tietoa mausteista, vinkkejä ruoanlaittoon sekä menuehdotuksia runsaille aterioille.
Ripaus kurkumaa -ruokablogista tutun Gelawej Viyanin keittiössä valmistuu ihania Lähi-idän ruokia, jotka lumoavat lempeillä ja tulisilla mauillaan ja herkullisilla tuoksuillaan. Monet ruoista yhdistelevät hapanta ja makeaa. Makumaailmaa ryydittävät pippurit, kurkuma, sahrami ja minttu, sekä tietysti ruusuvesi ja granaattiomena.
Kirjan 60 ohjeella valmistuvat mezet, salaatit, keitot, täytetyt kasvikset sekä pata- ja riisiruoat - unohtamatta suussasulavia baklavia ja kakkuja.
Mukana on tarinoita ja makumuistoja Gelawej'n lapsuuden Kurdistanista, tietoa mausteista, vinkkejä ruoanlaittoon sekä menuehdotuksia runsaille aterioille.