Älä heittäydy junan alle

Groskop, Viv
Nimeke: Älä heittäydy junan alle
Alkuteos: The Anna Karenina Fix
Tekijät: Groskop, Viv (Kirjoittaja)
Naski, Heli (Kääntäjä)
Vilhunen, Anu (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523007185
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 24.4.2020
Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)

Alkuteos: The Anna Karenina Fix
Kustantaja: Otava
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Filosofia, psykologia, terveys ja kasvatus
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: elämänohje, elämäntaito, huumori, kirjallisuus, klassikkoromaanit, venäläinen, venäläisyys
E-kirja, 2019
EPUB
22,40 €

Elämäntaito-oppaat eivät aina onnistu tarjoamaan vastauksia elämän suuriin kysymyksiin, mutta niitä voi löytää Venäjän upeasta, monisäikeisestä kirjallisuudesta.

Älä heittäydy junan alle -kirja sukeltaa ihmisyyttä pohtiviin kysymyksiin ja näyttää, mitä kaikkea voimme oppia venäläisistä klassikoista. Persoonallisen tietokirjan aiheet vaihtelevat Anna Kareninan vaikeasta valinnasta Anna Ahmatovan optimistisuuspyrkimyksiin ja Tsehovin kolmen sisaren tyytymättömyydestä Raskolnikovin moraalisiin kamppailuihin. Yllättäen teemat ovat edelleen kovin ajankohtaisia.

Letkeä kirjallinen elämäntaito-opas esittelee yksitoista venäläistä mestariteosta kirjailijoineen sekä huvittaa wanna-be-venäläisen, kirjailija Viv Groskopin Venäjän-kokemuksilla. Vankka kirjallinen sivistys yhdistettynä nyky-Venäjän elämänmenoon tekee kirjasta riemastuttavaa luettavaa. Kuin varkain saa paljon tietoa niin itsestä, ystävistä, rakastetuista (myös niistä, joilta ei saanut vastarakkautta) ja venäläisistä klassikoista.

Viv Groskop (s. 1973) on venäjän kielen maisteri ja tunnettu brittiläinen toimittaja ja kirjailija. Hän on kirjoittanut taiteesta, populaarikulttuurista ja yhteiskunnasta usein feministisestä näkökulmasta. Hän on myös suosittu stand up -koomikko, näyttelijä ja tunnettu We are Women -podcastistaan. Venäjän kieltä ja kulttuuria hän on opiskellut nuoresta lähtien ja työskennellyt mm. Venäjän Voguessa.


Katso myös näitä tuotteita