Kaikki menee päin h*lvettiä — Nurinkurinen kirja toivosta

Manson, Mark; Nurmi, Aura; Laitinen, Aku
Nimeke: Kaikki menee päin h*lvettiä — Nurinkurinen kirja toivosta
Tekijät: Manson, Mark (Kirjoittaja)
Nurmi, Aura (Kääntäjä)
Laitinen, Aku (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523005860
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 1.8.2019
Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Otava
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Filosofia, psykologia, terveys ja kasvatus
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
E-kirja, 2019
EPUB
22,40 €

Pehmeäkantinen kirja, 2020
A-formaatin pokkari
10,50 €

Olemme vapaampia, terveempiä ja vauraampia kuin koskaan. Samaan aikaan kaikki tuntuu menevän päin helvettiä. Ilmastonmuutos etenee, demokratia on kriisissä, talous notkahtelee ja väki viettää päivänsä somessa loukkaantumalla. Sisuksiamme korventaa toivottomuus.

Mark Mansonin bestseller Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan haastoi lukijansa valitsemaan, mikä omassa elämässä on olennaista - etsimään ne päämäärät, joiden vuoksi kannattaa kärsiä. Uudessa kirjassa Manson kääntää katseensa meitä ympäröivään maailmaan. Työkaluinaan hänellä on sekä psykologista tutkimustietoa että viisautta klassisilta filosofeilta kuten Platonilta, Nietzscheltä ja Tom Waitsilta. Manson luotaa viihdettä, ihmisen suhdetta rahaan sekä liian yltäkylläisyyden turmiollisuutta. Hän kyseenalaistaa tottumuksemme uskosta, onnellisuudesta, vapaudesta - ja toivosta.

Manson ravistelee lukijaa käskien unohtamaan itsepetoksen ja antautumaan uudenlaiseen vuorovaikutukseen maailman kanssa. Tiedossa on nurinkurinen matka sieluamme nakertavan stressin alkulähteille.

Mark Manson on newyorkilainen kirjailija ja bloggari. Hänen kirjansa Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan on ilmestynyt yli 40 maassa. Kirjaa on myyty maailmalla kolme miljoonaa ja Suomessa yli 30 000 kappaletta.


Katso myös nämä tuotteet