Kööpenhamina — Kartta + opas

Nimeke: Kööpenhamina — Kartta + opas
Tuotetunnus: 9789511332121
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Varastotuote, saatavilla
Hinta: 17,40 € (15,82 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 496L
Kustantaja: Otava
Sarja: Otavan karttaopas
Painos: 5. painos, 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: taitellut karttasivut
Sivumäärä: 30
Tuoteryhmät: Matkailu
Yleinen kirjallisuus
Tietokirjat
Kirjastoluokka: 40.71 Yleiset matkaoppaat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: nähtävyydet
Elämäniloinen Kööpenhamina on Tanskan pääkaupunki, joka tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. Tunnelma on keskieurooppalainen ja vapaamielinen, silti kaupunki on rauhallinen ja turvallinen sekä pohjoismaisen siisti ja toimiva.

Kartta+0pas Kööpenhaminan neljäs, uudistettu painos on tutuksi tulleeseen tapaan kartta-aukeamien ympärille nerokkaasti rakennettu helppokäyttöinen matkaopas, jossa kaupunki on jaettu kuuteen osa-alueeseen. Jokaiselta alueelta esitellään lyhyesti mutta informatiivisesti tärkeimmät nähtävyydet sekä huolella valikoitu joukko ravintoloita, baareja, kahviloita, klubeja, konsertti- ja teatterisaleja, ostospaikkoja jne.

Oppaan alussa on perustietoja kohteesta sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa ja vinkkejä, loppuosassa mm. hotellisuosituksia sekä tietoa julkisesta liikenteestä.

Kartta+opas sarjassa ilmestyy alkuvuodesta 2014 kolme uutuustitteliä (Oslo, Sisilia ja Varsova) sekä uudistettu painos Barcelonasta, Berliinistä, Hampurista, Kööpenhaminasta, Lontoosta, Mallorcasta, Milanosta, New Yorkista, Venetsiasta ja Wienistä.


Katso myös nämä tuotteet