Venäläinen ruletti

Isikoff, Michael; Corn, David
Nimeke: Venäläinen ruletti
Alkuteos: Russian Roulette
Tekijät: Isikoff, Michael (Kirjoittaja)
Corn, David (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523005143
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 11.1.2019
Hinta: 22,40 € (20,36 € alv 0 %)

Alkuteos: Russian Roulette
Kustantaja: Otava
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Yhteiskunta, politiikka ja talous
Kirjastoluokka: 32.5 Kansainvälinen politiikka
Avainsanat: politiikka, kansainvälinen politiikka, Venäjä, Yhdysvallat, Donald Trump, Vladimir Putin
Donald Trumpin valinta Yhdysvaltojen 45. presidentiksi yllätti kaikki politiikkaa seuraavat. Ylimielistä, vastustajiaan avoimesti pilkannutta Trumpia karsastettiin jopa omien piirissä, mutta silti hän nousi takamatkalta ohi ennakkosuosikki Hillary Clintonin.
Yhdestä miehestä Trump ei kuitenkaan sanonut kampanjasta aikana tai sen jälkeenkään poikittaista sanaa: Venäjän presidentti Vladimir Putinista. Päinvastoin Trump vaikutti ihailevan Venäjää yksinvaltaisesti johtavaa entistä KGB:n agenttia.

Putin ja Trump olivat itse asiassa vanhoja tuttuja, sillä jo vuosia ennen valintaansa Trump oli yrittänyt tehdä vaikutuksen Putiniin päästäkseen pyörittämään bisneksiä Venäjälle. Kerta toisensa jälkeen Trumpin suunnitelmat kariutuivat. Venäläiset päättivät kuitenkin avittaa heille myötämielisen miehen Yhdysvaltojen presidentiksi.

Venäläinen ruletti on kahden veteraanitoimittajan hurja tositarina kansainvälisen politiikan kulisseista. Valtaa pitävien pelipöydässä revolveri kiertää kädestä toiseen ja kovaan leikkiin ryhtyneet nostavat vuorollaan piipun ohimolleen ja painavat liipaisinta.


Katso myös näitä tuotteita